Bolderman wint 3 keer op rij de Reisgraag-award

Geschreven op 23 januari 2014 door Vanessa

Reisorganisatie Bolderman Excursiereizen uit Veenendaal heeft voor het 3e jaar achtereen de Reisgraag-award in ontvangst mogen nemen. Bolderman Excursiereizen heeft de award gewonnen in de categorie 'Excursiereizen'. De awards worden uitgereikt aan de reisorganisaties met de hoogste cijfers. Deze cijfers krijgen ze van hun eigen klanten, een echte publieksprijs dus. Bolderman Excursiereizen krijgt gemiddeld een 8,5 en mag zichzelf het hele jaar de beste reisorganisatie noemen.

Geweldige waardering

Reactie van directeur Teus Bolderman: "Voor ons betekent de Reisgraag Award een geweldige waardering van de consument die onze reizen uit hun eigen ervaring onafhankelijk beoordelen. Het bevestigd ons maar ook de overige bezoekers van Reisgraag dat we een kwalitatief goed reisprogramma organiseren tegen een gunstige prijs."

Awards

Het winnen van een publieksaward is natuurlijk een grote eer want dit geeft aan hoe de klanten over een organisatie denken en dat vinden wij belangrijker dan dat de award wordt uitgereikt aan degene met het grootste bereik. Dit zegt pas echt iets over hoe goed een organisatie haar werk doet en hoe de klant dit ervaart. Bij Bolderman Excursiereizen wordt vooral de prijs/kwaliteit gewaardeerd, maar ook de goede chauffeurs/reisleiding krijgen veel lof.

Bolderman Excursiereizen

Bolderman Excursiereizen is een reisorganisatie met een groot aanbod aan rondreizen en busreizen binnen en buiten Europa. Hierbij wordt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding gehanteerd. Je reist per luxe touringcar en bezoekt alle belangrijke bezienswaardigheden die in het land of in de stad te vinden zijn.

Nieuws

Artikelen