Nieuw bij Bolderman: vlieg-busreizen Noord-Griekenland en Malta

Geschreven op 2 april 2019 door Femke

Thessaloniki, Noord-Griekenland
Thessaloniki, Noord-Griekenland
Bolderman Excursiereizen heeft een ruim aanbod aan vlieg-busreizen. Je vliegt naar het land van bestemming, waar je rondreis of excursiereis met lokale touringcar begint. Nieuw zijn de vlieg-busreizen naar Noord-Griekenland en Malta. Je geniet hier van de prachtige natuur, cultuur, steden en dorpen.

Vlieg-bus rondreis Noord-Griekenland

Deze nieuwe rondreis neemt je mee naar het noorden van Griekenland zoals de prachtige stad Thessaloniki, de Meteora kloosters, de traditionele stad Metsovo op de Pindos berg en de stad Kastoria. De 8-daagse vlieg-busreis wordt ontspannen afgesloten op het schiereiland Chalkidiki, waar je drie nachten in een luxe resort verblijft. Je geniet daar van de zon en de zee.

Vlieg-bus excursiereis Malta

Malta is een nieuwe bestemming voor de vlieg-busreizen van Bolderman. Dit is een excursiereis die een perfecte combinatie biedt van rust en een interessant excursieprogramma. Je reist vanuit de plaats Bugibba op het eiland Malta naar de mooiste plaatsen op het eiland en de andere eilanden Gozo en Comino. Zo bezoek je hoofdstad Valletta, het leuke vissersdorpje Masaxlokk en het hart van het eiland, Mdina. Overal is de oude Maltese architectuur goed te zien en zijn er prachtige tempels en kerken.

Nieuws

Artikelen