Nieuwe 3-daagse stedentrips bij Bolderman

Geschreven op 15 februari 2017 door Francien

Het Louvre in Parijs
Het Louvre in Parijs
Wil je er graag even tussenuit? Bolderman biedt naast 4-daagse nu ook 3-daagse stedentrips aan naar Parijs, Londen en Berlijn. Geniet van de heerlijke Franse keuken, overwin je hoogtevrees in de Londen Eye of leer alles over de Berlijnse muur in het Mauermuseum.

Parijs

Je moet er minstens één keer zijn geweest: de stad van de liefde, Parijs. In deze unieke stad valt heel erg veel te beleven. Of je nu van cultuur, kunst, sport of winkelen houdt, iedereen kan hier terecht. De Franse hoofdstad heeft tal van hoogtepunten die allen een bezoek waard zijn. Het is niet voor niets dat Parijs als een van de leukste steden in Europa wordt bestempeld. Ben je van plan om deze 3-daagse stedentrip bij Bolderman te boeken? Dan kun je je reis uitbreiden met pluspakket. Met dit pakket maak je 's avonds een stadstour onder leiding van een Nederlandstalige gids. Ook kun je twee keer genieten van de heerlijke Franse keuken.

De Eifeltoren, Parijs
De Eifeltoren, Parijs

Londen

Met 13 miljoen inwoners is Londen de stad met de meeste inwoners in Europa. Elke wijk in de stad heeft zijn eigen karakter en bezienswaardigheden. Zo kun je je klok gelijk zetten met de Big Ben, één van de beroemdste klokken ter wereld. Bezichtig onder meer de Britse kroonjuwelen in de Tower of London, vang een glimp op van de koningin Elizabeth Of overwin je hoogtevrees in het 135 meter hoge reuzenrad, The London Eye. Tijdens het 3-daagse verblijf slaap je in een 4-sterren hotel. Je kunt ervoor kiezen om een pluspakket te boeken. Met dit pakket kun je genieten van een stadstour onder leiding van een Nederlandstalige gids en twee diners.

Big Ben, Londen
Big Ben, Londen

Berlijn

De stad Berlijn kent een eeuwenoude geschiedenis, maar de Tweede Wereldoorlog en de tijd daarna hebben de stad gemaakt zoals hij nu is. Vooral het centrum heeft in deze periode geleden onder de jarenlange strijd. Tegenwoordig is daar niet meer veel van te zien. Bouwwerken zijn hersteld of hebben plaats gemaakt voor nieuwe architectuur. In het Mauermuseum kun je alles te weten komen over de muur die vroeger Oost- en West- Berlijn van elkaar scheidden. Naast de eeuwenoude geschiedenis barst de stad van de winkels, cultuur en uitgaansgelegenheden. Ook bij deze 3-daagse stedentrip van Bolderman kun je een pluspakket boeken met stadstour en twee diners.

Tor, Berlijn
Tor, Berlijn

Nieuws

Artikelen