Nieuwe excursiereis Bolderman in Toscane

Geschreven op 3 april 2017 door Renee

Landschap Toscane
Landschap Toscane
Laat je versteld staan van al het schoon dat Toscane te bieden heeft tijdens de nieuwe excursiereis van reisorganisatie Bolderman Excursiereizen. De 12-daagse excursiereis doet alle hoogtepunten van de regio aan, zodat je niks zult missen van dit prachtige Italiaanse gebied.

Reisbeschrijving
De eerste dag vertrek je vanuit Nederland naar de tussenstop in Zuid-Duitsland om op de tweede dag de reis te hervatten naar Chianciano Term. Op deze plek verblijf je 4 dagen in een 3-sterren hotel. Vanuit Chianciano Term ga je op excursie naar het middeleeuwse Montepulciano, Pienza en Siena. Je gaat deze dagen reizen door het prachtige landschap van Toscane, wijnproeven in een echte fattoria en een stadswandeling maken in Siena. Op de vijfde dag heb je een vrije dag en kun je in alle rust Chianciano Term bezichtigen en een hapje eten in een van de restaurantjes. De volgende dag reis je naar San Gimignano, waar je de rest van de excursiereis zult verblijven in een 4-sterren hotel. Je kunt de dag zelf nog besteden aan het bezichtigen van San Gimignano, een van de best bewaarde plaatsjes van heel Italië. De dagen daarna ga je op excursie naar Florence, Pisa, Lucca en Carrara. Je bezoekt alle bezienswaardigheden en meer. Op de elfde dag vertrek je weer naar het hotel in Zuid-Duitsland en op de twaalfde dag kom je weer terug in Nederland.
Florence, onderdeel van excursiereis Toscane
Florence, onderdeel van excursiereis Toscane


Praktische informatie

Bij de excursiereis door Toscane van Bolderman Excursiereizen zijn de overnachtingen, een dagelijks ontbijtbuffet en diner, deelname aan de excursies en het vervoer met een Nederlandse reisleider inbegrepen. De toegang tot de bezienswaardigheden zijn niet in de prijs inbegrepen. Het is mogelijk om een eenpersoonkamer te boeken, maar hiervoor betaal je wel een extra toeslag. De totaalprijs van de reis is afhankelijk van de vertrekdatum en ligt tussen de €500,- en €670,-. Er zijn tot nu toe 7 verschillende vertrekdata gepland, één in elke maand tot en met oktober. Meer informatie over de vertrekdata en prijzen is te vinden op de website van Bolderman Excursiereizen.

Nieuws

Artikelen