Nieuwe reis Bolderman Excursiereizen in Schotland

Geschreven op 9 maart 2017 door Renee

Groene landschap van Kinlochleven, Schotland
Groene landschap van Kinlochleven, Schotland
Bolderman Excursiereizen specialiseert zich in rondreizen en busreizen in landen binnen én buiten Europa. Bij de reizen is er rekening gehouden met de balans tussen ontspanning en de hoeveelheid excursies om de omgeving te leren kennen. Vanaf nu is het ook mogelijk om met Bolderman Excursiereizen 10 dagen naar Schotland op vakantie te gaan.

Reisbeschrijving
Je vertrekt vanuit Nederland met een luxe touringcar naar Calais om vervolgens met de ferry over te steken naar Dover. Vanuit Dover reis je verder naar de Trossachs, een mooi natuurgebied waar je de eerste 7 dagen zult overnachten. Vanuit deze verblijfplaats worden er excursies georganiseerd naar Loch Lomond, Edinburgh, het eiland Mull, het Fort William en nog meer kleinere plaatsjes in Schotland. Na een vrije dag reis je verder naar de kust vanwaar er excursies zijn naar het Culzean Castle, Gretna Green en het middeleeuwse Tower House. Doordat je met de bus reist zie je veel van het groene landschap van Schotland. Er worden steeds genoeg tussenstops gemaakt tussendoor, zodat je een goede indruk krijgt van de omgeving.
Uitzicht over Edinburgh, Schotland
Uitzicht over Edinburgh, Schotland


Praktische informatie

Bij de reis door Schotland van Bolderman Excursiereizen zijn de overnachtingen, het vervoer, het ontbijt, de diners en alle excursies inbegrepen. Het is mogelijk om een eenpersoonkamer te boeken, maar hiervoor betaal je wel een extra toeslag. De prijs van de reis is ongeveer €600,-. Er zijn al veel mogelijke vertrekdata voor 2017 gepland in mei tot en met oktober. Meer informatie over de vertrekdata en prijzen is te vinden op de website van de reisorganisatie.

Nieuws

Artikelen