Nieuwe reizen bij Bolderman Excursiereizen in 2016

Geschreven op 2 december 2015 door Anique

De oude Istrische stad Poreč in KroatiŽ
De oude Istrische stad Poreč in KroatiŽ
Bolderman heeft het aantal trouwe reizigers ook in 2015 weer zien groeien. Reden genoeg voor de reisorganisatie om het aanbod voor 2016 weer uit te breiden met een aantal leuke en nieuwe reizen. Er zijn nieuwe excursiereizen naar onder andere Duitsland, Italië en Kroatië.

Duitsland, Oostenrijk en Italië

Bolderman is blij met de nieuwe bestemming in het Zwarte Woud in Duitsland. Vanuit Oberwolfach vinden diverse excursies plaats in de omgeving, waarbij gekozen kan worden voor een 5-daagse of 8-daagse reis. Ook is er een nieuwe 7-daagse reis naar het plaatsje Tarrenz in Tirol opgenomen in het aanbod. Bij deze nieuwe reis krijg je in een korte tijd en goede indruk van wat Tirol allemaal te bieden heeft. Het mooie Italië kan met diverse nieuwe reizen nog beter ontdekt worden. Zo is er een nieuwe combinatiereis naar Lago Maggiore met Toscane, maar ook een reis naar Sicilië en Sorrento.

Kroatië en Tsjechië

Kroatië blijft een populaire en grote bestemming bij Bolderman Excursiereizen. Er zijn ook naar dit land nieuwe excursiereizen toegevoegd, namelijk naar Poreč en Vrsar. Poreč is een oud vissersstadje aan de kust van Istrië. Vanuit hier ontdek je Poreč zelf en de prachtige omgeving. Denk maar aan de 18 onbewoonde eilandjes voor de kust, de oude straatjes van het centrum en de Sloveense plaats Piran. Tot slot is er ook een nieuwe reis reis naar het Tsjechische Blansko, wat een ligt-all-inclusive vakantie is. Dit wil zeggen dat het ontbijt en het diner, met bijbehorende drankjes bij de prijs inbegrepen zit.

Dit is slechts een kleine greep uit het nieuwe aanbod van Bolderman. De reizen zijn vanaf nu online te bekijken en ook te boeken voor 2016.

Nieuws

Artikelen