Nieuwe reizen bij Bolderman voor 2020

Geschreven op 17 oktober 2019 door Gina

Kaapstad
Kaapstad
Bolderman heeft voor 2020 weer twee nieuwe vlieg-busreizen aan het aanbod toegevoegd: de 12-daagse rondreis Kaapstad en wijnlanden en de 8-daagse rondreis Noorwegen. Beide reizen hebben diverse vertrekdata beschikbaar in 2020 die vanaf nu te boeken zijn.

Rondreis Kaapstad en wijnlanden

De nieuwe vlieg-busreis van Bolderman brengt je naar een van de mooiste steden ter wereld: Kaapstad. Kaapstad is een van de hoofdsteden van Zuid-Afrika en ligt in het zuidwesten van het land. Kaapstad kent meerdere hoogtepunten zoals de Tafelberg en de kleurrijke wijk Bo Kaap. Maar ook de omgeving is prachtig met indrukwekkende bergen, wijngaarden, een blauwe oceaan, witte stranden en sfeervolle vissersdorpjes. Tijdens deze 12-daagse rondreis zijn er meerdere dagexcursies, waaronder het ontdekken van Kaapstad, het bezoeken van de Tafelberg, uitstapjes naar de paradijselijke stranden Hout Bay Beach en Boulders Beach, fiets- en wijntochten en natuurlijk niet te ontbreken in Zuid-Afrika: een safari!

Rondreis Noorwegen

De nieuwe rondreis Noorwegen is een 8-daagse reis door het land van de Vikingen, fjorden en ongerepte natuur. De rondreis wordt uitgevoerd per touringcar van Bolderman én met een reisleider van Bolderman. Tijdens de rondreis geniet je van adembenemende uitzichten, steden als Bergen en Lillehammer en indrukwekkende landschappen, zoals imposante bergen, ruige hoogvlakten, gletsjers en heldere wateren. Daarnaast is de reis inclusief Geirangerfjord cruise langs de fjorden en heb je de mogelijkheid om een treinrit te maken op een van de steilste spoorlijnen ter wereld. De rondreis wordt afgesloten in de prachtige hoofdstad Oslo.

Nieuws

Artikelen