Schrijf een ervaring over Eurocamp en maak kans op mooie prijzen!

Corsica nieuwe bestemming bij Eurocamp

Geschreven op 27 februari 2015 door Vanessa

Camping Sole di Sari
Camping Sole di Sari
De reisorganisatie Eurocamp heeft het aanbod aan nieuwe campings flink uitgebreid en niet alleen op bestaande bestemmingen als Kroatië, Italië en het vasteland van Frankrijk. Ook op het prachtige eiland Corsica heeft Eurocamp twee campings aan het aanbod toegevoegd: Marina d’Erba Rosa en Sole di Sari. Beide campings zijn gelegen aan de oostkust van het eiland.

Marina d’Erba Rosa

Op deze camping staan veel palmbomen en vind je een prachtig lagunezwembad met uitzicht op zee. Je kunt vanuit de camping direct het strand op! Als je van wandelen, paardrijden, kanoën of windsurfen houdt ben je aan het goede adres. Je kunt in een van de ruime stacaravans verblijven die zijn uitgevoerd in een 2-slaapkamer- en 3-slaapkamervariant en geschikt voor 4 tot 8 personen.

Sole di Sari

Sole di Sari is een eco-vriendelijke camping aan de Côte des Nacres (‘Kust van de donderslagen’) van Corsica en is gelegen op loopafstand van de zee. Het verwarmde lagunezwembad is compleet met whirlpools en bubbelbaden. Je kunt ook zwemmen in de zee of rivier of mountainbiken en klimmen in het bos. Eurocamp heeft op deze camping Esprit stacaravans voor 4 tot 8 personen met drie slaapkamers.