Schrijf een ervaring over Eurocamp en maak kans op mooie prijzen!

Geen bungalowtenten meer maar een unieke slaapplek

Geschreven op 19 maart 2014 door Vanessa

Safaritent Eurocamp, unieke slaapplek
Safaritent Eurocamp, unieke slaapplek
Eurocamp is al 40 jaar specialist in luxe campingsvakanties. Ooit begonnen met 10 tenten op een camping in Frankrijk en vandaag de dag uitgegroeid tot marktleider met meer dan 168 bestemmingen binnen Europa. Uit onderzoek is gebleken dat juist de bungalowtenten waarmee zij ooit begonnen steeds minder populair worden. Men kiest liever voor dezelfde luxe als thuis in een compleet ingerichte stacaravan of wil een unieke slaapplek. En die unieke slaapplek kan je ook vinden bij Eurocamp. Op camping Domaine des Ormes kun je op het water slapen in een heuse waterlodge en op camping Airotel Pyrénées hebben ze een stijlvolle mountain lodge.

Wil je meer avontuur? Op verschillende campings heeft Eurocamp de mogelijkheid om te overnachten in een boomhut. De boomhutten bevinden zich op 4 a 5 meter boven de grond, tussen de eekhoorns en vogels. Er zijn 5- en 6-persoonsboomhutten en je kunt er een heerlijk ontbijt bij reserveren die je `s ochtends in een madje omhoog takelt.


De meest populaire vervanger van de bungalowtent is de safaritent. Deze ruime en stijlvol ingerichte tenten zijn voorzien van houten meubels, een compleet ingerichte keuken met koelkast en 4-pits gasfornuis. De safaritenten zijn er voor 5 en 6 personen en staan op verschillende campings door heel Europa.