Schrijf een ervaring over Eurocamp en maak kans op mooie prijzen!

Nieuw: 360° tours op campings Eurocamp

Geschreven op 11 januari 2016 door Anique

De kust van de Costa Brava
De kust van de Costa Brava
De accommodaties van Eurocamp zijn vanaf nu in een 360° tour te bekijken op de website. Daarnaast zijn er ook zeven campings waarover je nu een virtuele wandeling kan maken. Op deze manier kan de klant nog beter ontdekken welke camping het beste bij hem past.

Neem een kijkje op de camping

Zowel stacaravan Aspect, Avant, Vista en Espace Loft zijn nu virtueel te bezoeken. Door de rondleiding is goed te zien hoe groot de stacaravan is en hoe de inrichting eruitziet. Neem vast plaats op de veranda of bekijk het uitzicht vanuit de caravan. Daarnaast is het nu ook mogelijk een rondleiding te maken over zeven verschillende campings in Frankrijk en Spanje. Het echte campingleven kan zo al even worden geproefd. Onder andere de zwembaden, speeltuinen, winkels, campingplaatsen en de recepties kunnen virtueel worden bezocht.

Meer nieuws

Naast deze leuke manier om de campings beter te leren kennen, heeft de organisatie nog meer nieuwtjes. Zo zijn er op acht campings nieuwe waterparken aangelegd in Spanje en Frankrijk voor nog meer waterpret. Ook is het nu mogelijk om van 50 campings de nieuwe campingvideo te bewonderen, met spectaculaire dronebeelden. Tot slot zijn de populaire en luxe stacaravans Aspect & Avant nu op nog meer campings beschikbaar. De locaties worden dit jaar namelijk flink uitgebreid.