Schrijf een ervaring over Eurocamp en maak kans op mooie prijzen!

Nieuwe last minute aanbiedingen bij Eurocamp

Geschreven op 24 juni 2020 door Anique

Een vakantie naar Frankrijk is nu weer een optie
Een vakantie naar Frankrijk is nu weer een optie
Eurocamp heeft diverse last minute aanbiedingen online geplaatst voor een vakantie in 2020. Mensen die toch nog deze zomer met het gezin op vakantie willen hebben nu de mogelijkheid voordelig een campingvakantie te boeken. Dit kan zowel in Nederland als daarbuiten zijn, denk aan Frankrijk, Spanje en Italië.

De aanbiedingen geven tot wel 50% korting op de huurprijs. Daarnaast is er de keuze uit 140 campings en heb je de mogelijkheid om tot 7 dagen voor vertrek je vakantie om te boeken, mocht je op het laatste moment bedenken toch niet te willen gaan. Het voordeel van een campingvakantie is dat je verblijft in een veilige en eigen accommodatie, waarbij je alles voor jezelf hebt. De stacaravans van Eurocamp hebben een eigen badkamer, keuken, een ruime woonkamer en een privéterras. 

Camping Duinrell is een van de campings waar je een last minute vakantie naar kan boeken. De camping, gelegen op een landgoed en in de duinen van Wassenaar, geeft je gratis toegang tot het Duinrell attractiepark. Zo heb je het strand in de buurt, een meer, het zwembad van Duinrell en toch verblijf je in je eigen comfortabele stacaravan. Deze variëren van comfortabele 2-slaapkamer stacaravans tot ruime en luxe 3-slaapkamer stacaravans.