Ervaringen Roan

Pagina 1 van 1 met 22 resultaten

op 12 augustus 2021 bestemming: ItaliŽ / Lago Maggiore, reisperiode: augustus 2021

Bijzonder slechte service
Vanwege weersomstandigheden (noodweer ItaliŽ) hebben wij een aantal dagen voor aankomst contact gezocht met Roan met de vraag of de door ons geboekte tent nog steeds beschikbaar was. Roan gaf aan dat indien wij niet zouden kunnen aankomen op onze plek, zij ons ďsowieso op de hoogte zouden brengenĒ. Bij aankomst blijkt echter dat de door ons geboekte tent niet meer beschikbaar was. De Roan medewerker gaf aan dat ze hier al een tijd van op de hoogte waren, maar besloten hebben om dit met de gasten Ďter plaatse te regelení. Dit had hij ook zo met het hoofdkantoor besproken. Toen wij eerder contact hadden met Roan wist de medewerker dus al dat onze tent er niet meer stond, maar zij heeft ervoor gekozen dit ons niet te vertellen.
Ter plaatse was er ťťn optie: een goedkopere tent van een niveau lager. De plek en plaatsing van deze tent waren het tegenovergestelde van de door ons geboekte tent. Hoewel de omstandigheden van de geboekte accommodatie dusdanig gewijzigd zijn, geeft Roan aan dat wij op geen enkele wijze onze boeking kunnen annuleren. Na terugkomst geeft het hoofdkantoor echter aan dat we bij aankomst een verzoek hadden kunnen indienen om ons geld terug te vragen, maar tijdens onze vakantie gaf Roan aan dat dit niet mogelijk was.
De niet meewerkende houding en abominabele service van Roan hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat wij het laatste deel van onze reis op een andere manier hebben doorgebracht dan dat wij dit van tevoren voor ogen hadden.
Ons probleem is concreet dat:
- Roan voor aankomst wist dat onze tent er niet meer zou zijn en ons dit niet verteld heeft terwijl we hier concreet om gevraagd hadden.
- Er ter plaatse ťťn optie was: een vakantie in een mindere tent.
- Er bij terugkomst blijkt dat we bij aankomst wel een verzoek hadden kunnen indienen om het geld terug te krijgen.
- Onaardige en niet behulpzame service achteraf.
De medewerkers van Roan zullen het allemaal niet onaardig bedoelen, maar het geeft ons wel reden om niet meer met deze organisatie te boeken. Natuurlijk kan het zijn dat dingen niet helemaal lopen zoals vooraf voorgesteld. Het gaat er in die gevallen juist om op welke wijze het wordt afgedaan door de medewerkers.

  • Algemeen 3
op 29 maart 2021 bestemming: ItaliŽ / ItaliŽ, reisperiode: augustus 2020

Slechte service van de reisorganisatie.
Helemaal niet coulant. En denken alleen maar aan hun tassen vullen ipv de klant tevreden te houden. En dat in deze Corona tijden. Ik hoop dat ze failliet gaan!

  • Algemeen 1




op 13 augustus 2020 bestemming: Frankrijk / Frejus, reisperiode: september 2019

Omdat alles tip top was.
Superschoon ,hartelijke ontvangst door Nederlands echtpaar.
Met inderdaad koel drinken bij aankomst.
Alles klopte.
Hopen dat we dit jaar dezelfde ervaring gaan ondervinden in Argles sur mer

  • Algemeen 10
op 26 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / Fazana, reisperiode: juli 2019

Door volledige onbereikbaarheid en het personeel ter plaatse dat van niets weet. Is de vakantie volledig in het water gevallen. We hebben na 14 uur in KroatiŽ te zijn geweest weer terug moeten rijden. Nu 5 dagen later nog steeds geen contact kunnen krijgen en onbereikbaar. Wat zijn wij teleurgesteld in Roan. Natuurlijk is het drukker maar maar je hebt toch wel een draaiboek of iets dergelijks hoe te handelen als een land van geel naar oranje gaat? Dan moet je de gevallen waarop direct geanticipeerd dient te worden het eerste behandelen. Je hebt tenslotte alle gegevens dus weet je wie in de problemen zit of komt.
Zodra je telefonisch als 35e in rij staat te wachten en na 45min als 38e klopt er mijns inziens iets niet.

  • Algemeen 1
op 23 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / RIJSSEN, reisperiode: augustus 2020

Helaas door Corona hebben wij moeten annuleren. Deze organisatie was soms wat lastig bereikbaar, maar niet onbereikbaar. Ze hebben gezorgd voor een keurig alternatief, waar ik zeer tevreden mee ben!!

  • Algemeen 9
op 13 januari 2020 bestemming: ItaliŽ / Rome, reisperiode: april 2019

Samen met mijn man en kleine kinderen op vakantie geweest naar camping Fabulous in de meivakantie. De kinderen wilden een zwembad en wij wilden naar Rome. We hebben een hele fijne vakantie gehad en zowel kunnen zwemmen als de toerist uit kunnen hangen.
Conclusie: Heerlijke camping wanneer je op zoek bent naar zon, zee, strand ťn af en toe de stad Rome bezoeken.

  • Algemeen 10
op 6 januari 2020 bestemming: Spanje / Platja d'Aro, reisperiode: juni 2019

Afgelopen zomer met onze familie naar camping Cala Gogo geweest. Bij het telefoongesprek met een hele aardige dame werd duidelijk vermeld dat het een terrassencamping was, erg fijn dit van te voren te weten. Ter plaatse hebben we dit ook echt niet als vervelend ervaren, mede door het treintje dat op en neer rijdt. De mensen van Roan op de camping waren erg aardig en kwamen dagelijks langs voor een praatje. Stacaravan was erg schoon. We gaan zeker nog eens terug.

  • Algemeen 9
op 31 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Lazise, ItaliŽ, reisperiode: juli 2019

Afgelopen juli zijn we met het gezin naar camping park delle Rose geweest. Wat een leuke camping is dit aan het Gardameer. Een enorm speelveld voor de kinderen, waar 's avonds volop werd gevoetbald. Ook het zwembad was erg leuk. In de omgeving zijn er zoveel mooie uitstapjes dat we zeker hebben besloten om terug te gaan naar het Gardameer.
We hadden een tent geboekt via Roan en deze was erg prettig. 's middags stonden we in de zon en er was een doek welke de zon prima tegenhoudt. De bungalowtent staat op een houten vlonder en dat geeft toch net iets meer luxe dan een grondzeil. De tenten staan lekker dichtbij het zwembad. Enige minpunt van de camping is het sanitair vlakbij de tenten, deze is erg verouderd. Loop je wat verder door naar een ander sanitair gebouw, dan heb je een hele andere ervaring.

  • Algemeen 9
op 31 december 2019 bestemming: KroatiŽ / Krk, reisperiode: juli 2019

De camping Krk is zijn 5* echt waard. Een fantastische camping direct aan zee. Er zijn voldoende ligstoelen aan het zwembad, dus geen handdoekje leggen. De stacaravans van Roan zijn erg mooi en rustig gelegen. deze zijn van alle gemakken voorzien zoals vaatwasser, airco en satelliet tv.
Voor ons volgend jaar weer een stacaravan van Roan.

  • Algemeen 10
op 31 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Peschiera del garda, reisperiode: augustus 2019

Fantastische vakantie gehad met onze 2 kinderen aan het gardameer op camping bella Italia. Roan acommodatie was superschoon (zoals we van deze organisatie gewend zijn) en we zijn correct ontvangen door het beherende echtpaar (waren net opa en oma) Roan, bedankt voor een fantastische vakantie!

  • Algemeen 10
op 30 augustus 2019 bestemming: ItaliŽ / Camping Norcenni Girasole, reisperiode: augustus 2019

Momenteel zitten wij op camping norcenni girasole en de service van de couriers is ronduit slecht. De medewerkers tonen totaal geen interesse / geven geen gehoor aan de meldingen die wij hebben gedaan mbt defecten aan de mobile home, men kwam na aandringen van security en vele verzoeken van ons ( meneer de courier heeft tijdens telefoon gesprekken continu opgehangen) langs om even te kijken en het probleem ;lees defecte douche NIET op te lossen want daar was het al veel te laat voor. Gelukkig is zowel de maintanace als de security vd camping aanwezig geweest bij alle escalaties en hebben wij ons gelijk gekregen ( meneer de courier van go4camp dacht ons in een kwaad daglicht te zetten en te verzinnen dat mijn man gek in zijn hoofd is en zijn eigen kind wil vermoorden en dat hij zich bedreigd voelde door mijn man , totale onzin en niks van waar en wij hebben gelukkig ons gelijk gekregen hier op de camping. Wij hebben hier getuigen voor. Wij kunnen / gaan wellicht nog aangifte doen omdat deze uitspraken STRAFBAAR zijn, dit bericht moet ik schrijven en helaas nodig omdat het hoofdkantoor van roan / go4camp in Nederland ook weinig begrip toont en vrijwel direct gelijk geeft aan de couriers en ons bewjjs niet eens willen ontvangen of willen aanhoren. Het is onbeschoft hoe er hier met gasten om wordt gegaan en wij zijn niet de enige gasten die klagen / waarvan problemen niet serieus worden genomen. Medewerkers op camping norcenni adviseren zelfs om niet te boeken via roan / go4camp omdat ze toch voor alleen voor gezeur zorgen. Goed bezig ! Als jullie toch nog service willen verlenen kunt u altijd contact opnemen met ons Deze manier van comminiceren en gebrek aan gastvrijheid gun ik niemand en al helemaal niet tijdens vakantie! Doe er wat mee of stop met werken in de gastvrije sector iets waar deze mensen duidelijk niet voor zijn gemaakt :)

  • Algemeen 1
op 28 augustus 2019 bestemming: KroatiŽ / Tar, reisperiode: januari 2019

Na een lange reis kwamen we aan op de camping eindelijk konden we naar de caravan , daar gekomen werden we binnen gelaten er werd nog wat gezegd en hup daar gingen ze weer. Toen de caravan bekijken ow wat een viezigheid schimmel in de badkamer, plafond bij elkaar geplakt met tape, de keukenkastjes nog goor de stof plukken vlogen je om de oren nee dit was NIET waar ik voor betaald heb. Er was een douchebak in een douchebak gekit mega scherpe randen ook nog. Dus bellen met roan in nederland en bellen met de medewerkers op de camping 's avonds om half 9 kwamen ze pas en daar zit je dan met je hele hebben houwen de kinderen die niks kunnen alles nog op de veranda want ja ik wil deze caravan niet daar betaal ik geen 3500 euro voor. Het afdak zat onder de schimmel de airco werkte niet was kapot. Helaas kregen we te horen dit is algemeen bekent we zullen morgen een monteur sturen. A; met al hebben wij 5 dagen bij de caravan moeten blijven ivm monteurs hebben we moeten douchen in de camping douches met 7 personen kregen we uiteindelijk een andere caravan was deze ook niet goed ook de airco kapot de douchebak zat een scheur in kwam oud en vies water van de vorige mensen omhoog in de bak waar je in moest gaan staan weer bellen met roan NL en camping weer bij de caravan moeten blijven ivm medewerkers die zouden komen en monteurs die hier niks aan konden doen ja weer een douchebak erin plakken nou dan kan je ook niet douchen de eerste 2 dagen. ook hier de airco kapot ook weer monteur nou na 7 dagen bare ellende zijn we maar opgehouden met bellen en hebben we geprobeerd om toch nog iets van onze vakantie te maken. Uiteindelijk zou roan ons tegemoed komen in onze ellende nou niet dus ja we kunnen 350 euro krijgen voor alle ellende die we hebben gehad uiteindelijk draait het uit op advocaten etc omdat roan haar verantwoordelijkheid niet wil nemen alle excellent caravans op camping lanterna kroatie in de J zone zijn aan vervanging toe ze zijn gedateerd en helemaal op maar nee dat is volgens roan niet zo nee mensen een poot uit draaien een hoop geld afhandig maken waar men heel erg hard voor gespaard heeft .
Roan SCHANDALIG hoe jullie met klanten omgaan.
Nee nooit meer Roan voor ons en ik beveel ze dan ook absoluut niet bij andere aan.

  • Algemeen 1
op 13 augustus 2019 bestemming: ItaliŽ / Valeggio sul Mincio, reisperiode: juli 2019

Goede vakantie gehad maar de afwerking van ROAN is gewoon slecht te noemen. Ze werken samen met Go4camp maar de communicatie is tussen hen is ver te zoeken. Wij hebben onze accommodatie geheel goed schoon gemaakt ook tijdens de vakantie. Schoner opgeleverd als dat we het ontvangen hadden en dan toch Ä40,- in rekening brengen. Na een goede telefonische uitleg mij niet willen geloven. Wij zullen bij ROAN NOOIT meer boeken. Jammer dat ze het zo slecht oplossen.

  • Algemeen 6
op 24 juli 2019 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: juli 2019

We hebben echt een verschrikkelijke vakantie gehad. Alles was te vies om aan te pakken op camping Pianacce in Italie. Diegene die erover ging kon ons steeds niet helpen wij hebben geklaagd maar hielp niks. Het was ook erg veel lawaai waar wij zaten de luxte chalets op de beroerdste plek van de camping. Bij het zwembad deden ze aan handdoekje leggen dus ook daar geen plaats. Dit was helaas de slechtste vakantie uit ons leven en gaan nooit weer met Roan mee.

  • Algemeen 1
op 6 juni 2019 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: juni 2019

Roan is een onbetrouwbare, onfatsoenlijke organisatie. Ze verhuurt stacaravans voordat er een vergunning voor is en annuleert een geboekte vakantie een week voor vertrek. Vervolgens komt Roan niet eens met een fatsoenlijk alternatief. Kortom: weg zomervakantie.

  • Algemeen 1
op 7 augustus 2018 bestemming: KroatiŽ / Porec, reisperiode: augustus 2018

Aangekomen op de camping moesten wij twee keer inchecken, ťťn keer bij de camping zelf en ťťn keer bij Roan (niet Nederlands sprekende jeugd). Koste erg veel tijd, kan volgens mij ook in ťťn keer. Daarna schrokken wij van hoe immens groot de camping is, bijna niet te belopen. Onaangenaam verrast waren wij van de ligging van onze (dure) stacaravan, de Roan stacaravans liggen aan de rand van het park op de grootst mogelijke afstand van zee en van het kinderzwembad en staan erg dicht op elkaar gepropt, caravan buren op 1,5 meter, auto voorbuurman staat tegen de veranda geparkeerd. Hier heeft Roan duidelijk de boot gemist. Jammer dat de ligging van de verblijven niet eerder bij het boeken van de reis te zien was.

  • Algemeen 4
op 30 augustus 2017 bestemming: Frankrijk / Valras-Plage, reisperiode: juli 2016

Na een rit van 1200 km kwamen we aan op de camping. Wij werden hartelijk ontvangen door Roan. We mochten plaatsnemen aan een tafel. Er werd ons direct een drankje aangeboden. We konden kiezen uit een behoorlijk assortiment gekoelde drankjes, waaronder zelfs wijn of bier. Ook voor de kinderen was er volop keuze. Daarna kregen we een goede uitleg over de camping en omgeving. De medewerkers namen er echt de tijd voor. Normaal sta je aan een receptie en moet alles snel gaan. Zo'n welkom als door Roan heb ik elders nooit gehad. Echt top!

  • Algemeen 10
op 12 juli 2017 bestemming: ItaliŽ / Grado, reisperiode: juni 2017

Geweldige camping in Grado, leuk zwembad en de zee ook. Krabbetjes vangen Geweldige animatie en springkussens. Mijn zoontje en dochtertje hebben genoten dus wij ook. En zoals altijd geweldige service van ROAN! Staan altijd voor je klaar als er iets is.

  • Algemeen 8
op 10 mei 2016 bestemming: KroatiŽ / zadar, reisperiode: april 2016

Goede communicatie. Goede ontvangst. Vriendelijk.

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2014 bestemming: Frankrijk, reisperiode: mei 2014

Geboekt van 09-05 t/m 24-05-2014
vroegboeking bij Roan 14 nachten 7 betalen
super camping voor weinig geld
mooie camping (le ranc d'avaine)prachtig overdekt zwembad en buitenzwembad met glijbanen , ideaal voor kinderen met waterfontijnen en zandbakken, wij zijn er voor de tweede keer geweest en het is voor herhaling vatbaar

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 10
op 8 augustus 2011 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: juli 2011

Let op met deze organisatie (Roan), de borg welke u retour krijg na de eindschoonmaak wordt niet retour gestort op uw bankrekeningmen verzint altijd wel een reden om dit niet te doen. Reden bij ons was deat er nog enkele vingerafdrukken op raam waren

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 1
  • Reisbegeleiding 7
  • Prijs / kwaliteit 7
op 13 september 2010 bestemming: Frankrijk, reisperiode: augustus 2010

Tent stond op schitterende ruime plaats met handige partytent en leuk bijzettentje voor de oudste. Camping is echt geweldig en de ROAN-medewerkers Jopie, Wieger en Droppie verdienen echt een dikke 10!!!!

Kortom: we hebben een TOP-vakantie gehad.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Prijs / kwaliteit 9
  • 1