Nieuwe luxe stacaravan bij Roan vanaf 2016

Geschreven op 16 november 2015 door Anique

De nieuwste stacaravan Prestige Lounge
De nieuwste stacaravan Prestige Lounge
Vanaf 2016 is er een nieuwe luxe stacaravan beschikbaar bij Roan Camping Holidays. De stacaravan Prestige Lounge is van alle gemakken voorzien en gelegen op diverse campings in heel Europa.

De stacaravan

De moderne stacaravan is 35 m² groot en geschikt voor 6 tot 7 personen. Er zijn drie slaapkamers aanwezig, een ruime woonkamer met airconditioning, een keuken en een comfortabele zithoek. Een apart toilet is ook voor velen een voordeel. Ook is er satelliettelevisie aanwezig, een badkamer met douchecabine en een grote houten veranda waar een loungebank en parasol geplaatst zijn. Er is tevens een luxe tuinset, een ligbed en een barbecue of grillplaat.

De campings

De nieuwste stacaravan is op verschillende campings door heel Europa te boeken voor het zomerseizoen van 2016. De Prestige Lounge is aanwezig in Italië, waaronder op campings in Sardinië, het Gardameer, de Adriatische kust en Toscane. Ook in Frankrijk in de gebieden Ardèche, Jura, Languedoc-Roussillon en Annecy is de stacaravan aanwezig op campings. In Spanje vind je de stacaravan op campings aan de Costa Brava. De Prestige Lounge is niet aanwezig op alle campings in deze gebieden. Kijk voor een exact overzicht van de beschikbare stacaravans op de website van Roan.

Nieuws

Artikelen