Schrijf een ervaring over Suncamp holidays en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Suncamp holidays

Pagina 1 van 1 met 38 resultaten

op 13 november 2020 bestemming: Duitsland / Rostock, reisperiode: september 2020

Ik ben in september toch nog op vakantie geweest met mijn vrouw naar camping Markgrafenheide in de buurt van Rostock. Het was ondanks corona goed geregeld door Suncamp. Als ik vragen had hielpen ze me goed. Als het even kan boek ik volgend jaar weer hier. Bezoek de website van Suncamps

  • Algemeen 8
op 30 juli 2020 bestemming: Frankrijk, reisperiode: juli 2020

Wat slecht zeg, niet eens je klanten te woord staan die een klacht hebben. Neehoor, bij suncamp doen ze er niet moeilijk over om gewoon de telefoon op te hangen. Boek hier gewoon niet! Bezoek de website van Suncamps

  • Algemeen 1




op 14 juli 2020 bestemming: ItaliŽ / Toscane, reisperiode: juli 2020

Bij Suncamp geboekt, tijdens Corona tientallen keren contact gezocht per telefoon en mail, nu reis geannuleerd door Corona en dan direct aangemaand worden met maar liefst 90% kosten!!! Schandalig!!! Bezoek de website van Suncamps

  • Algemeen 1
op 27 mei 2020 bestemming: Frankrijk / Castellane, reisperiode: juni 2019

Geweldige fietsvakantie beleeft. Zou zeker weer terug gaan zodra het kan!

  • Algemeen 10
op 29 januari 2020 bestemming: KroatiŽ / Poreč, reisperiode: augustus 2019

Top vakantie. Mooie camping, leuk voor de kindjes en de accommodatie SunLodge was geweldig. Poreč is een heel gezellig stadje. De vakantie was top geregeld. Daarom dit jaar weer bij Suncamp geboekt.

  • Algemeen 9
op 23 januari 2020 bestemming: KroatiŽ / KrK, reisperiode: september 2019

Leuke middelgrote camping. Stacaravan van alle luxe voorzien en met mooi uitzicht over de rest van de camping. Leuk met jongere kinderen omdat de camping overzichtelijk is.

  • Algemeen 8
op 19 januari 2020 bestemming: ItaliŽ / Lido di Nazioni, reisperiode: juni 2019

Mooie camping, mooie accommodatie en het beheerderskoppel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Alles was prima voor ons geregeld.

  • Algemeen 8
op 7 januari 2020 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: augustus 2019

Goed verzorgd, leuke camping, prima accommodatie

  • Algemeen 8
op 7 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Saint-Aygulf, reisperiode: augustus 2019

Een prachtcamping in het zuiden van Frankrijk. Geboekt via Suncamp vanwege een mooie korting. Groot zwemcomplex, leuke animatie en alle voorzieningen voor jong en oud. Voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 8
op 18 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Cavallino, reisperiode: september 2019

Goed geregeld. Accommodatie was van Suncamp zelf. Netjes onderhouden en goede locatie nabij het nieuwe Aquapark. Beheerders waren ook erg behulpzaam.

  • Algemeen 9
op 15 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Barco Reale, reisperiode: augustus 2019

Zijn met de familie met 2 kleine kids naar Barco Reale geweest. Hele fijne camping bovenop een heuvel in Toscane. Lekker restaurant erbij. Ook tegenover de camping is een heel fijn restaurant. Reisleiding ter plaatse was heel goed!

  • Algemeen 10
op 8 december 2019 bestemming: Spanje / Vilanova i la Geltru, reisperiode: september 2019

Ontzettend fijne accommodatie. Prachtig gelegen tussen de palmbomen en een heel vriendelijk en gastvrij beheerders echtpaar.

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Camping Vilanova park, reisperiode: september 2019

Makkelijk geboekt bij Suncamp. We hebben een heerlijke vakantie gehad in een SunLodge Aspen. Ruime, schone, van alle gemakken voorziene accommodatie. De beheerders van de SunLodges waren ook erg vriendelijk en behulpzaam. Ze gaven restaurant tips en gaven ons ook informatie over bezienswaardigheden in de omgeving. Verder hoef je niet perse van de camping af. Heerlijk luieren bij 1 van de 2 zwembaden met uitzicht over vilanova en de zee is zeker geen straf. Heerlijk tot rust komen. Ook het restaurant van de camping is qua prijs / kwaliteit prima en we hebben er dan ook regelmatig gegeten. Volgende keer weer een SunLodge boeken bij Suncamp. Heerlijk!

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Frankrijk / La Roque sur Ceze, reisperiode: augustus 2019

Op advies van vrienden afgelopen zomer voor het eerst bij Suncamp een Sunlodge geboekt, we hebben gekozen voor camping La Vallee Verte in Zuid Frankrijk. Wat ideaal om op deze camping, midden in de natuur, te kunnen genieten met daarbij alle luxe van een Sunlodge. De keuze voor volgend jaar is alweer gemaakt!

  • Algemeen 9
op 27 november 2019 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: augustus 2019

Dit jaar voor de tweede keer via Suncamp geboekt, wederom was het goed geregeld. Onze mooie, schone stacaravan stond op nog geen vijf minuten afstand van het meer van Mergozzo. Het was een super vakantie, dus volgend jaar zeker weer via Suncamp.

  • Algemeen 8
op 22 november 2019 bestemming: ItaliŽ / Veneto, reisperiode: augustus 2019

Suncamp heeft mij goed begeleid! de camping was op aanraden van Suncamp geboekt en was fantastisch!

  • Algemeen 8
op 17 oktober 2019 bestemming: Frankrijk / Ardeche, reisperiode: augustus 2019

Nog nooit eerder geboekt met Suncamp, maar het is heel erg goed bevallen. We konden ze makkelijk bereiken via hun website om onze vragen te laten beantwoorden. We hadden een mooie mobilhome en het was een leuke camping met genoeg animatie voor de kinderen. Volgend jaar zeker weer!

  • Algemeen 8
op 24 september 2019 bestemming: Frankrijk / Sťrignan Plage, reisperiode: mei 2018

We sliepen in een SunLodge Jungle met twee personen. Zeer comfortabele bedden, in tijden niet zo goed geslapen. Het schone sanitair lag op loopafstand. Als we vragen hadden konden we elk moment terecht bij de SunLodge-beheerders. Ze gaven ons ook leuke tips om te doen in de omgeving. Camping is erg mooi, lekker eten in het restaurant, vers bakkertje en winkeltje met goed assortiment. Top vakantie!

  • Algemeen 8
op 8 augustus 2019 bestemming: SloveniŽ / Ptuj, reisperiode: juli 2019

Suncamps bood een mooie camping aan met o.a veel speelgelegenheid, animatie en doorgang vanaf de camping na het zwembad, snackbar/ijs. Bij aankomst bleek er niks te zijn voor de kinderen, het zwembad mocht 2x per dag bezocht worden na 500 meter lopen langs de doorgaande weg. Erg teleurstellend en eerder naar huis vertrokken. Helaas geen Suncamp niet thuis.

  • Algemeen 1
op 17 juli 2019 bestemming: ItaliŽ / Cavallino, reisperiode: juli 2019

In de veronderstelling dat we een 5 sterren camping geboekt hebben, blijkt na een telefoongesprek, vlak voor vertrek, te gaan om een andere camping waar de accommodatie staat. Een slecht 1 zin bij de omschrijving staat dat deze camping samenwerkt met Camping Italy. In alle andere correspondentie staat camping Union Lido - Ik voel me misleid en Suncamp geeft geen enkele erkennig dat het zo is. Er wordt niet meegedacht ook al kan je van de faciliteiten gebruik maken voelt het toch dat je voor 5 sterren betaald en op een 4 sterren camping terecht komt. Voor mij de laatste keer dat ik bij deze organisatie een vakantie boek - PURE MISLEIDING!!!!!

  • Algemeen 3
op 25 september 2018 bestemming: KroatiŽ / Umag, reisperiode: augustus 2018

Suncamp is sunRAMP vakantie. We dachten een heerlijke vakantie in Umag te hebben nou dit is werkelijk een ramp vakantie geweest. We hadden een sunlodge op park Umag geboekt, de caravan plakte aan alle kanten was vies/smerig, deuren konden niet open of dicht (deurbeslag viel er vanaf), we zaten zelfs een keer opgesloten in de caravan omdat de we de buitendeur niet open kregen (na veel moeite gelukkig wel),wc spoelde niet goed door, lampjes aan het bed van de kinderkamer waren met zwart plakband aan elkaar geplakt (te vies voor woorden). Douchekraan kapot komt alleen maar koud water uit (na 1 week eindelijk gemaakt). Is de kraan omgedraaid koud is warm warm is koud zelfs uit de stortbak van de wc komt nu warm water. Pannen niet schoon te krijgen zelfs niet met een schuursponsje. Zo kan ik nog wel even door gaan met de klachten. We hebben dit allemaal doorgeven aan het reisbureau tijdens onze vakantie (zij hebben echt hun best gedaan ook na onze vakantie) maar sunkamp (SUNRAMP) komt je echt niet tegemoet. Na wat correspondentie met fotoís krijg je met moeite nog niet eens 5 % van je reissom terug. Voor ons echt geen Suncamp meer.

  • Algemeen 1
op 28 juni 2018 bestemming: Hongarije / camping zala keszhely, reisperiode: juni 2018

Oude stacaravan vieze matrassen onder de caravan stond het blank als het geregend had. stonk muf en het was klam, geen voldoende bestek en pannen. we hadden voor twee weken geboekt maar zijn naar een week weg gegaan een vier is nog redelijk hoog. een keer nooit meer.

  • Algemeen 4
op 4 juni 2018 bestemming: Nederland / Biddinhuizen, reisperiode: mei 2018

Ellende begon al bij aankomst. Zonder dat dit op de factuur stond of ergens op de website te vinden was een extra betaling ter plaatse moeten doen van 170,-. Vervolgens bleek er een overboeking te zijn, waardoor we een medewerker van het vakantiepark uit zijn comforthome moesten laten zetten. Konden pas de avond in het huisje omdat deze medewerker zijn spullen nog moest inpakken. Communiceren met deze Poolse man was nogal ingewikkeld, zijn huisje stonk enorm naar rook en was in slechte staat. Na 3 dagen met gierende banden weer naar huis. Te hoge kosten en totaal geen service.

  • Algemeen 1
op 17 november 2017 bestemming: Frankrijk / serignan, reisperiode: september 2017

Was allemaal het netjes geregeld. Prima camping en prachtige lodge. Hele aardige beheerders ter plaatse. Wil er zeker nog eens naartoe met suncamp.

  • Algemeen 9
op 15 augustus 2017 bestemming: ItaliŽ / BelvedŤre ( udine), reisperiode: augustus 2017

Suncamp is lyrisch over de camping belvedŤre pineta nabij aquileia (udine) de aanbevelingen: rustig, veel jeugd waarvoor veel wordt georganiseerd, aan zee gelegen .
Werkelijkheid: weinig jeugd waarvoor niets wordt georganiseerd en er is niets te beleven, ampong is mietbrudtig want gedurende hele seizoen. Zijn opende camping twee evangelisatie kampen aanwezig waar honderden jeugdigen verblijven en door massaliteit en mechanisch versterkte preken veel overlast en hinder geven , camping wel aan zee maar is werkelijk een modderige stinkende lagune. Verder kun je niet buiten dr tent verkeren vanwege echt heel veel steekmuggen
Antwoord op mijn klacht; we kunnen niet voor alle leeftijgroepen iets bieden, voor muggen zijn middelen verkrijgbaar in de campwinkel ( niks helpt overigens) en die muggen ja dat kunnen wij ook niet helpen. Of wel de klacht wordt niet serieus behandeld

  • Algemeen 3
op 20 juni 2017 bestemming: Frankrijk, reisperiode: juli 2017

2 dagen geleden een stacaravan geboekt voor 3 nachten in Frankrijk. Deze boeking moest ik gelijk compleet betalen, 1 dag hierna kreeg ik de voucher binnen en tot mijn verbazing blijkt daarop te staan dat je pas om 16:00 uur kan inchecken bij dag van aankomst. Nu hierover gemaild of eerder mogelijk en of we dan eventueel gebruik kunnen maken van het zwembad ter plaatse, dit gezien wij er rond 13:00 uur al zullen zijn. De medewerker van Suncamp gaf aan dat eerder dan 16:00 uur niet mogelijk was en wat het zwemmen betreft ze dit niet met kon beloven dat dot mogelijk was, ofwel ik moet maar 3 uur wachten met mijn kinderen. Tijdens het boeken staat nergens aangegeven dat inchecken pas vanaf 16:00 uur mogelijk is, kreeg als antwoord dit staat onder de algemene voorwaarden en dan nog moet je goed zoeken! Maar dit moet dan ook al duidelijk zijn tijdens het boeken, echter dan is het nergens te zien dus is het achteraf wijzen op voorwaarden die je voorafgaand aan het boeken niet te zien krijgt. Ook mag je ervan uitgaan dat de incheck tijden duidelijk kenbaar gemaakt worden. Nu zegt men dat de reis wel geannuleerd kan worden, echter krijg ik annuleringskosten?? Ik moet dus betalen voor iets wat Suncamp niet goed doet en of niet duidelijk vermeld?? Dit was mijn eerste ervaring met Suncamp maar die is slecht bevallen, en nu moet ik nog naar plaats van bestemming.

  • Algemeen 4
op 21 november 2016 bestemming: ItaliŽ / Lazio, reisperiode: juli 2016

Voorboeking gedaan bij suncamp. Wanneer ik deze annuleer na meerdere keren vragen om een bevestiging, niet gekregen. Geen enkele reactie.

  • Algemeen 1
op 11 september 2016 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: augustus 2016

Als je bij suncamp een boeking doet wordt er gevraagd om de kampeermiddelen door te geven,oa voortent enz
Deze informatie geeft suncamp niet aan de camping door zodat er ter plaatsen een vervelende situatie ontstaat
Suncamp doet dus niet wat beloofd wordt,jammer als je al meer dan 10 jaar klant bent

  • Algemeen 5
op 29 juni 2016 bestemming: Spanje / Mont-roig del Camp, reisperiode: juli 2016

Reeds 5 maanden vůůr vertrek voor 2 weken een stacaravan geboekt op camping La Torre del Sol. Een maand voor vertrek mail van Suncamp ontvangen dat camping overboekt was. Hoewel er ter compensatie alternatieven aangeboden werden, is onze eerste ervaring met Suncamp holidays zeker niet positief te noemen. Natuurlijk is dit ook een vervelende actie van de camping.

  • Algemeen 3
op 21 juni 2016 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: augustus 2016

De camping die nu nog op de site staat vermeld, zit blijkbaar toch vol. Suncamps heeft wel de aanbetaling afgeschreven en tegelijk geannuleerd. Ik probeer al een week in contact te komen om dit bedrag terug te krijgen. Suncamps reageert totaal niet!!!!

  • Algemeen 1
op 8 maart 2016 bestemming: Frankrijk / Sťrignan-Plage, reisperiode: september 2015

Geweldige vakantie gehad. Uitstekend geslapen in een mooie SunLodge Jungle. Groot voordeel van Suncamp vind ik de medewerkers te plaatse. Zij staan altijd voor je klaar, komen geregeld vragen of alles naar wens is en geven leuke tips voor uitstapjes in de omgeving. Top!

  • Algemeen 8
op 27 januari 2016 bestemming: Frankrijk / Serignan plage, reisperiode: augustus 2015

Gaan eigenlijk altijd naar camping le Serignan plage in Frankrijk. Gewoon een hele fijne plek vinden wij lekker aan de zee. Eerst gingen we altijd in een huisje van de camping maar de laatste jaren boeken we een Sunlodge van Suncamp. Die zien er veel beter uit dan die van de camping. Ook een keer in zoín tent geweest, leuke ervaring. Reisleiding ter plaatse ook heel prettig en nog Nederlands ook. Aanrader vind ik.

  • Algemeen 9
op 10 september 2015 bestemming: Frankrijk / Quinson, reisperiode: augustus 2015

Suncamp geeft veel opties die je kunt wensen, echter op de camping is dat allemaal niets waard.
Van te voren alles betalen zodat zij het geld binnen hebben en later niet thuis zijn als je een klacht indient.
Ik boek nooit meer via suncamp holidays!

  • Algemeen 1
op 9 september 2015 bestemming: KroatiŽ / Sibenik, reisperiode: juli 2015

Zeer slechte samenwerking met Adriatic Camp en nemen daar geen verantwoordelijkheid voor. niet doen.

  • Algemeen 1
op 14 augustus 2015 bestemming: Frankrijk / roque sur ceze, reisperiode: september 2015

Huurlocaties Suncamp;
In oktober 2014 hadden wij de intentie als wij volgend 30 jaar getrouwd waren wat te huren met wat extraís
We bekeken de uitzendingen van F Bauer en vonden op deze camping La Vallee verte via Suncamp een design huurtent de Ďí Royal lodgeíí.
Eind oktober 2014 hebben we deze geboekt en Ä 250 aanbetaald voor 19-9 t/m 26-9-2015 en voor de 2 weken hierna nog 2 huurlocaties met uitzicht op zee, 1 zelfs met jacuzzi erbij.
Goed en op tijd geregeld denk je dan.
Vorige week kwam de mail van Suncamp, het is 6 weken voor uw vakantie wilt u de resterende gedeelte overmaken.
Vandaag 12 augustus 2015 even naar de campingsite voor wat voorpret.
Op de site van Vallee verte stond vermeld geopend van 25-4 t/m 19-9-2015.
Ik zeg tegen mijn vrouw als ze sluiten dan gingen wij toch?
Reservering bekeken en inderdaad 19-9-2015 komen we aan.
Suncamp was natuurlijk niet bereikbaar in de avond, op hun site stonden nog wel aanbiedingen van ander huurobjecten voor die week.?
Dan zal het wel goed zijn zei ik.
Op de Vallee verte site had ik een tel. nummer gezien en er stond bij Ďímakkelijk bij het bellen praten in het Nederlands want Nederlandse eigenareníí.
Even gebeld en inderdaad de camping gaat dicht 19-9-2015.
Goede actie Suncamp! en slaap maar lekker door.

  • Algemeen 1
  • Accommodatie 1
op 21 januari 2014 bestemming: ItaliŽ / Peschiera, reisperiode: juli 2013

Wij zijn naar Camping Bella Italia geweest in de zomervakantie. We zaten in een Sunlodge mobilhome. Als je over de camping loopt dan zie je dat je in de Sunlodge gewoon het beste zit. De Sunlodge heeft een zeer mooi overdekt terras, je zit daar heel gezellig. Wij hadden ook 2 badkamers! Reisleiding van Suncamp was heel vriendelijk en heeft ons goed geholpen. Camping ligt super mooi aan het Gardameer.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 2 oktober 2012 bestemming: ItaliŽ / san felice, reisperiode: september 2012

Neete camping en cottage tegen zeer betaalbare prijs. Vriendelijk ,nederlands sprekend personeel. Geboekt bij Suncamp.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 26 augustus 2012 bestemming: Spanje / Tarragona, reisperiode: juli 2012

We kwamen op de camping aan en hadden geboekt via suncamp holidays, we mochten niet zelf zeggen waar we wilde staan , ten tweede kinderen onder de 14 jaar mogen niet alleen in het zwembad , ten derde overwegend een Spaans en Franse camping , het personeel zeer aardig vooral op het terras bij het bij het zwembad.
alleen de trein gaf alleen overdag wat overlast en s nachts kwam hij nog net niet door je tent een verschikkelijk geluid en dat om het half uur.
voor de rest is Camping Las Palmeras in Tarragona een mooie camping maar die trein was verschrikkelijk.

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 6
  • 1