Schrijf een ervaring over Suncamp holidays en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Suncamp holidays

Pagina 1 van 3 met 25 resultaten

op 27 november 2019 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: augustus 2019

Dit jaar voor de tweede keer via Suncamp geboekt, wederom was het goed geregeld. Onze mooie, schone stacaravan stond op nog geen vijf minuten afstand van het meer van Mergozzo. Het was een super vakantie, dus volgend jaar zeker weer via Suncamp. Bezoek de website van Suncamps

  • Algemeen 8
op 22 november 2019 bestemming: ItaliŽ / Veneto, reisperiode: augustus 2019

Suncamp heeft mij goed begeleid! de camping was op aanraden van Suncamp geboekt en was fantastisch! Bezoek de website van Suncamps

  • Algemeen 8




op 12 november 2019 bestemming: ItaliŽ / Peschiera, reisperiode: september 2019

In september last minute naar camping Butterfly geweest. Heerlijke vakantie gehad. Mooie camping, leuk zwembad en dicht bij Peschiera. Het meer was wel een stukje lopen. Bezoek de website van Suncamps

  • Algemeen 9
op 17 oktober 2019 bestemming: Frankrijk / Ardeche, reisperiode: augustus 2019

Nog nooit eerder geboekt met Suncamp, maar het is heel erg goed bevallen. We konden ze makkelijk bereiken via hun website om onze vragen te laten beantwoorden. We hadden een mooie mobilhome en het was een leuke camping met genoeg animatie voor de kinderen. Volgend jaar zeker weer!

  • Algemeen 8
op 24 september 2019 bestemming: Frankrijk / Sťrignan Plage, reisperiode: mei 2018

We sliepen in een SunLodge Jungle met twee personen. Zeer comfortabele bedden, in tijden niet zo goed geslapen. Het schone sanitair lag op loopafstand. Als we vragen hadden konden we elk moment terecht bij de SunLodge-beheerders. Ze gaven ons ook leuke tips om te doen in de omgeving. Camping is erg mooi, lekker eten in het restaurant, vers bakkertje en winkeltje met goed assortiment. Top vakantie!

  • Algemeen 8
op 8 augustus 2019 bestemming: SloveniŽ / Ptuj, reisperiode: juli 2019

Suncamps bood een mooie camping aan met o.a veel speelgelegenheid, animatie en doorgang vanaf de camping na het zwembad, snackbar/ijs. Bij aankomst bleek er niks te zijn voor de kinderen, het zwembad mocht 2x per dag bezocht worden na 500 meter lopen langs de doorgaande weg. Erg teleurstellend en eerder naar huis vertrokken. Helaas geen Suncamp niet thuis.

  • Algemeen 1
op 17 juli 2019 bestemming: ItaliŽ / Cavallino, reisperiode: juli 2019

In de veronderstelling dat we een 5 sterren camping geboekt hebben, blijkt na een telefoongesprek, vlak voor vertrek, te gaan om een andere camping waar de accommodatie staat. Een slecht 1 zin bij de omschrijving staat dat deze camping samenwerkt met Camping Italy. In alle andere correspondentie staat camping Union Lido - Ik voel me misleid en Suncamp geeft geen enkele erkennig dat het zo is. Er wordt niet meegedacht ook al kan je van de faciliteiten gebruik maken voelt het toch dat je voor 5 sterren betaald en op een 4 sterren camping terecht komt. Voor mij de laatste keer dat ik bij deze organisatie een vakantie boek - PURE MISLEIDING!!!!!

  • Algemeen 3
op 25 september 2018 bestemming: KroatiŽ / Umag, reisperiode: augustus 2018

Suncamp is sunRAMP vakantie. We dachten een heerlijke vakantie in Umag te hebben nou dit is werkelijk een ramp vakantie geweest. We hadden een sunlodge op park Umag geboekt, de caravan plakte aan alle kanten was vies/smerig, deuren konden niet open of dicht (deurbeslag viel er vanaf), we zaten zelfs een keer opgesloten in de caravan omdat de we de buitendeur niet open kregen (na veel moeite gelukkig wel),wc spoelde niet goed door, lampjes aan het bed van de kinderkamer waren met zwart plakband aan elkaar geplakt (te vies voor woorden). Douchekraan kapot komt alleen maar koud water uit (na 1 week eindelijk gemaakt). Is de kraan omgedraaid koud is warm warm is koud zelfs uit de stortbak van de wc komt nu warm water. Pannen niet schoon te krijgen zelfs niet met een schuursponsje. Zo kan ik nog wel even door gaan met de klachten. We hebben dit allemaal doorgeven aan het reisbureau tijdens onze vakantie (zij hebben echt hun best gedaan ook na onze vakantie) maar sunkamp (SUNRAMP) komt je echt niet tegemoet. Na wat correspondentie met fotoís krijg je met moeite nog niet eens 5 % van je reissom terug. Voor ons echt geen Suncamp meer.

  • Algemeen 1
op 28 juni 2018 bestemming: Hongarije / camping zala keszhely, reisperiode: juni 2018

Oude stacaravan vieze matrassen onder de caravan stond het blank als het geregend had. stonk muf en het was klam, geen voldoende bestek en pannen. we hadden voor twee weken geboekt maar zijn naar een week weg gegaan een vier is nog redelijk hoog. een keer nooit meer.

  • Algemeen 4
op 4 juni 2018 bestemming: Nederland / Biddinhuizen, reisperiode: mei 2018

Ellende begon al bij aankomst. Zonder dat dit op de factuur stond of ergens op de website te vinden was een extra betaling ter plaatse moeten doen van 170,-. Vervolgens bleek er een overboeking te zijn, waardoor we een medewerker van het vakantiepark uit zijn comforthome moesten laten zetten. Konden pas de avond in het huisje omdat deze medewerker zijn spullen nog moest inpakken. Communiceren met deze Poolse man was nogal ingewikkeld, zijn huisje stonk enorm naar rook en was in slechte staat. Na 3 dagen met gierende banden weer naar huis. Te hoge kosten en totaal geen service.

  • Algemeen 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende