Schrijf een ervaring over Suncamp holidays en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Suncamp holidays

Pagina 1 van 2 met 18 resultaten

op 25 september 2018 bestemming: KroatiŽ / Umag, reisperiode: augustus 2018

Suncamp is sunRAMP vakantie. We dachten een heerlijke vakantie in Umag te hebben nou dit is werkelijk een ramp vakantie geweest. We hadden een sunlodge op park Umag geboekt, de caravan plakte aan alle kanten was vies/smerig, deuren konden niet open of dicht (deurbeslag viel er vanaf), we zaten zelfs een keer opgesloten in de caravan omdat de we de buitendeur niet open kregen (na veel moeite gelukkig wel),wc spoelde niet goed door, lampjes aan het bed van de kinderkamer waren met zwart plakband aan elkaar geplakt (te vies voor woorden). Douchekraan kapot komt alleen maar koud water uit (na 1 week eindelijk gemaakt). Is de kraan omgedraaid koud is warm warm is koud zelfs uit de stortbak van de wc komt nu warm water. Pannen niet schoon te krijgen zelfs niet met een schuursponsje. Zo kan ik nog wel even door gaan met de klachten. We hebben dit allemaal doorgeven aan het reisbureau tijdens onze vakantie (zij hebben echt hun best gedaan ook na onze vakantie) maar sunkamp (SUNRAMP) komt je echt niet tegemoet. Na wat correspondentie met fotoís krijg je met moeite nog niet eens 5 % van je reissom terug. Voor ons echt geen Suncamp meer. Bezoek de website van Suncamps

  • Algemeen 1
op 28 juni 2018 bestemming: Hongarije / camping zala keszhely, reisperiode: juni 2018

Oude stacaravan vieze matrassen onder de caravan stond het blank als het geregend had. stonk muf en het was klam, geen voldoende bestek en pannen. we hadden voor twee weken geboekt maar zijn naar een week weg gegaan een vier is nog redelijk hoog. een keer nooit meer. Bezoek de website van Suncamps

  • Algemeen 4




op 4 juni 2018 bestemming: Nederland / Biddinhuizen, reisperiode: mei 2018

Ellende begon al bij aankomst. Zonder dat dit op de factuur stond of ergens op de website te vinden was een extra betaling ter plaatse moeten doen van 170,-. Vervolgens bleek er een overboeking te zijn, waardoor we een medewerker van het vakantiepark uit zijn comforthome moesten laten zetten. Konden pas de avond in het huisje omdat deze medewerker zijn spullen nog moest inpakken. Communiceren met deze Poolse man was nogal ingewikkeld, zijn huisje stonk enorm naar rook en was in slechte staat. Na 3 dagen met gierende banden weer naar huis. Te hoge kosten en totaal geen service. Bezoek de website van Suncamps

  • Algemeen 1
op 17 november 2017 bestemming: Frankrijk / serignan, reisperiode: september 2017

Was allemaal het netjes geregeld. Prima camping en prachtige lodge. Hele aardige beheerders ter plaatse. Wil er zeker nog eens naartoe met suncamp.

  • Algemeen 9
op 15 augustus 2017 bestemming: ItaliŽ / BelvedŤre ( udine), reisperiode: augustus 2017

Suncamp is lyrisch over de camping belvedŤre pineta nabij aquileia (udine) de aanbevelingen: rustig, veel jeugd waarvoor veel wordt georganiseerd, aan zee gelegen .
Werkelijkheid: weinig jeugd waarvoor niets wordt georganiseerd en er is niets te beleven, ampong is mietbrudtig want gedurende hele seizoen. Zijn opende camping twee evangelisatie kampen aanwezig waar honderden jeugdigen verblijven en door massaliteit en mechanisch versterkte preken veel overlast en hinder geven , camping wel aan zee maar is werkelijk een modderige stinkende lagune. Verder kun je niet buiten dr tent verkeren vanwege echt heel veel steekmuggen
Antwoord op mijn klacht; we kunnen niet voor alle leeftijgroepen iets bieden, voor muggen zijn middelen verkrijgbaar in de campwinkel ( niks helpt overigens) en die muggen ja dat kunnen wij ook niet helpen. Of wel de klacht wordt niet serieus behandeld

  • Algemeen 3
op 20 juni 2017 bestemming: Frankrijk, reisperiode: juli 2017

2 dagen geleden een stacaravan geboekt voor 3 nachten in Frankrijk. Deze boeking moest ik gelijk compleet betalen, 1 dag hierna kreeg ik de voucher binnen en tot mijn verbazing blijkt daarop te staan dat je pas om 16:00 uur kan inchecken bij dag van aankomst. Nu hierover gemaild of eerder mogelijk en of we dan eventueel gebruik kunnen maken van het zwembad ter plaatse, dit gezien wij er rond 13:00 uur al zullen zijn. De medewerker van Suncamp gaf aan dat eerder dan 16:00 uur niet mogelijk was en wat het zwemmen betreft ze dit niet met kon beloven dat dot mogelijk was, ofwel ik moet maar 3 uur wachten met mijn kinderen. Tijdens het boeken staat nergens aangegeven dat inchecken pas vanaf 16:00 uur mogelijk is, kreeg als antwoord dit staat onder de algemene voorwaarden en dan nog moet je goed zoeken! Maar dit moet dan ook al duidelijk zijn tijdens het boeken, echter dan is het nergens te zien dus is het achteraf wijzen op voorwaarden die je voorafgaand aan het boeken niet te zien krijgt. Ook mag je ervan uitgaan dat de incheck tijden duidelijk kenbaar gemaakt worden. Nu zegt men dat de reis wel geannuleerd kan worden, echter krijg ik annuleringskosten?? Ik moet dus betalen voor iets wat Suncamp niet goed doet en of niet duidelijk vermeld?? Dit was mijn eerste ervaring met Suncamp maar die is slecht bevallen, en nu moet ik nog naar plaats van bestemming.

  • Algemeen 4
op 21 november 2016 bestemming: ItaliŽ / Lazio, reisperiode: juli 2016

Voorboeking gedaan bij suncamp. Wanneer ik deze annuleer na meerdere keren vragen om een bevestiging, niet gekregen. Geen enkele reactie.

  • Algemeen 1
op 11 september 2016 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: augustus 2016

Als je bij suncamp een boeking doet wordt er gevraagd om de kampeermiddelen door te geven,oa voortent enz
Deze informatie geeft suncamp niet aan de camping door zodat er ter plaatsen een vervelende situatie ontstaat
Suncamp doet dus niet wat beloofd wordt,jammer als je al meer dan 10 jaar klant bent

  • Algemeen 5
op 29 juni 2016 bestemming: Spanje / Mont-roig del Camp, reisperiode: juli 2016

Reeds 5 maanden vůůr vertrek voor 2 weken een stacaravan geboekt op camping La Torre del Sol. Een maand voor vertrek mail van Suncamp ontvangen dat camping overboekt was. Hoewel er ter compensatie alternatieven aangeboden werden, is onze eerste ervaring met Suncamp holidays zeker niet positief te noemen. Natuurlijk is dit ook een vervelende actie van de camping.

  • Algemeen 3
op 21 juni 2016 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: augustus 2016

De camping die nu nog op de site staat vermeld, zit blijkbaar toch vol. Suncamps heeft wel de aanbetaling afgeschreven en tegelijk geannuleerd. Ik probeer al een week in contact te komen om dit bedrag terug te krijgen. Suncamps reageert totaal niet!!!!

  • Algemeen 1
  • 1
  • 2
  • Volgende