Op 'mystery campingvakantie' met Suncamp holidays

Geschreven op 6 juli 2015 door Anique

Een van de lodges bij Suncamp holidays
Een van de lodges bij Suncamp holidays
Het is vanaf nu ook mogelijk om een 'mysterie vakantie' te boeken in de campingbranche. Het is een populaire vakantietrend in 2015, waardoor deze nu ook wordt doorgezet in de kampeerwereld. Suncamp holidays is de eerste die dit concept introduceert in haar branche.

Mystery SunLodge

Bij Suncamp holidays boek je een Mystery SunLodge, wat een luxe stacaravan of lodgetent is op een geheime camping. Je kan zelf wel kiezen op welke dag je aan wilt komen en vertrekken en hoe ver je precies wilt rijden. De Mystery Lodges staan op campings in Italië, Kroatië, Spanje en Frankrijk. Op alle campings zijn voorzieningen aanwezig voor families, zoals een zwembad en met veel dingen om te doen in de omgeving. De lodges zijn voor minimaal vijf personen geschikt, waarbij er twee slaapkamers zijn, een badkamer en een overdekt terras. Een ander voordeel is dat de prijs voor de Mystery SunLodge minimaal 20 procent lager ligt.

Avonturier

Je hoeft echt geen heuse avonturier te zijn om een vakantie te boeken naar een onbekende camping. Het scheel veel keuzestress vooraf en het is een leuke verrassing bij aankomst. Een week van te voren hoort de boeker bij welke topcamping er verbleven wordt.

Nieuws

Artikelen