Nieuwe glampinglocaties Suncamp Holidays

Geschreven op 7 april 2017 door Renee

SunLodge Safari in ItaliŽ
SunLodge Safari in ItaliŽ
Suncamp Holidays is een specialist op het gebied van kampeerreizen. Het afgelopen jaar vulde de reisorganisatie het aanbod van luxe accommodaties aan met nieuwe SunLodges. In Nederland, Spanje, Italië, Kroatië en Frankrijk zijn er inmiddels in totaal 33 campings waar je kunt verblijven in een van de luxe SunLogdes. De allernieuwste luxe accommodaties van Suncamp Holidays vind je op Camping Pra’delle Torri in Italië en Camping Valkanela in Kroatië. In totaal is er keuze uit 5 verschillende SunLodges, die elk hun eigen inrichting en grootte hebben. Ze beschikken wel allemaal over minimaal een eigen keukentje en badkamer en de bedden zijn extra groot en voorzien van comfortabele matrassen en luxe beddengoed.
Keuken in SunLodge Aspen
Keuken in SunLodge Aspen

Camping Pra'delle Torri

Deze camping ligt in Caorle, midden in een natuurgebied in de buurt van Venetië. Op deze grote camping is er veel te doen voor jong en oud. Zo is hier voor kinderen het grootste zwemparadijs van de hele Adriatische kust en voor de ouders meerdere sport- en ontspanningsfaciliteiten. Op Camping Pra'delle Torri kun je kiezen uit maar liefst 5 verschillende SunLodges. De Aspen Combi is geschikt voor 4 personen. Als je met 5 personen bent kun je verblijven in de Redwood, Safari en Maple SunLogdes. In de SunLodge Aspen kunnen maar liefst 6 gasten verblijven. 

Camping Valkanela

Camping Valkanela ligt in een rustige groene baai tussen Vrsar en Funtana in Kroatië. Ook op deze camping en in de omgeving zijn er veel horeca-, sport-, en uitgaansgelegenheden. Je kunt op Camping Valkanela verblijven in de 6-persoons SunLodge Aspen of de 5-persoons SunLodge Redwood.

Nieuws

Artikelen