Nieuwe zwemparadijzen bij campings Suncamp Holidays

Geschreven op 11 maart 2019 door Femke

Nieuw waterpark Camping Mon Perin, KroatiŽ
Nieuw waterpark Camping Mon Perin, KroatiŽ
Steeds meer campings bieden een zwemparadijs aan, wat een hoop plezier biedt voor gezinnen met kinderen. Een zwemparadijs is groter en luxer dan een normaal zwembad en biedt meer mogelijkheden. Suncamp Holidays biedt campingvakanties aan op campings met zulke zwemparadijzen. Vier van de campings uit haar aanbod hebben een recent vernieuwd waterparadijs of openen binnenkort een vernieuwd waterpark.

Nieuwe zwemparadijzen juni 2019

Camping Mon Perin is een familiecamping aan de westkust van Istrië, die in juni dit jaar een combinatie van een thema-, wellness- en waterpark in een opent. Je vindt hier onder andere een zwembad in de vorm van een dinosaurus. In juni wordt ook een zwemparadijs van 2.000 vierkante meter geopend in Italië. Camping Cisano en San Vito is een ideale camping voor gezinnen direct aan het Gardameer. Je kunt hier nu al plonsen in de twee grote zwembaden en het peuterbadje.

Recent vernieuwde zwemparadijzen

De Franse camping Le Sérignan Plage is een vijfsterrencamping met een geheel nieuw spettergedeelte met maar liefst vier zwembaden. De camping had al een buiten- en binnenzwembad, kinderwaterpark en een wellnessgedeelte met Romeinse baden. In Italië is ook al een nieuw waterpark geopend, bij Village Baia Blue La Tortuga op Sardinië. Het nieuwe waterpark bestaat uit twee zwembaden, een sproeipark en een wellnesspark.

Nieuws

Artikelen