Suncamp zorgt voor vakantiesfeer in huis

Geschreven op 8 mei 2020 door Gina

Speel een reisspelletje met het gezin
Speel een reisspelletje met het gezin
Het zal nog even duren voordat we weer met zijn alle op vakantie kunnen, maar dat weerhoudt de reisorganisaties er niet van om de vakantiesfeer in huis te halen. Ook Suncamp blijft hierbij niet achter en zorgt met verschillende ideeën voor een vakantiesfeer in de woonkamer. Van vakantiespelletjes voor het hele gezin tot de leukste kampeerfilms voor jong en oud. Of van recepten van heerlijke zomergerechten tot een speciale muzieklijst op Spotify met de leukste zomernummers.

Wil jij het ultieme vakantiegevoel in huis halen? Het team van Suncamp heeft samen een lijst samengesteld op Spotify met nummers die hen het echte vakantiegevoel geven. Een vakantie naar het buitenland laat dan nog even op zich wachten, maar met de zon, een cocktail in de hand en de zomerse deuntjes van deze lijst lijkt het toch even alsof jij daar op het strand staat te swingen.

Natuurlijk heeft Suncamp ook gedacht aan de gezinnen. Op vakantie leren de kinderen van alles over het land en met deze tips voor spelletjes zorgt Suncamp ervoor dat dit ook thuis mogelijk is. De vier tips voor gezinsspelletjes zijn zowel voor jong en oud leerzaam met interessante feitjes over de verschillende landen. De spelletjes variëren van raad het plaatje tot diverse quizzen tot een virtuele vakantie. Naast de tips voor spelletjes heeft Suncamp ook een lijstje gemaakt met de leukste kampeerfilms voor jong en oud. Per leeftijdscategorie heeft de organisatie een tip voor een avontuurlijke kampeerfilm. Alle tips zijn te vinden op de blog van Suncamp. 

Nieuws

Artikelen