Jamaica wint World Trade Award voor beste bestemming in Caribisch gebied

Geschreven op 16 september 2013 door Anique

KINGSTON – Afgelopen zaterdag werden tijdens de Caribbean & North America Gala Ceremony de World Travel Awards uitgereikt voor deze regio. Grote winnaar in het Caribisch gebied was Jamaica, die de prijs voor meest toonaangevende bestemming kreeg uitgereikt. Het evenement werd georganiseerd in Antigua & Barbuda door Antigua & Barbuda Tourism Authority en Sandals Grande Antigua Resort & Spa. Zij verwelkomden gasten vanuit de gehele regio.

De prijs voor de beste hotelketen in het Caribisch gebied is gegaan naar Sandals Resorts International. Gastlanden Antigua en Barbuda liepen weg met de prijs voor de meest toonaangevende bestemming voor huwelijksreizen. Ook Caribbean Airlines viel als beste luchtvaartmaatschappij in de prijzen.

In de regio Noord-Amerika was Las Vegas de winnaar, met de titel voor meest toonaangevende bestemming. American Airlines won de prijs voor beste vliegmaatschappij. Om te sporten kun je volgens de kiezers het beste naar New Orleans, het beste strand is South beach in Miami.

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen