Airbnb Adventures voor de avontuurlijke reiziger

Geschreven op 14 juni 2019 door Femke

Airbnb Adventures
Airbnb Adventures
Airbnb lanceerde gisteren het gloednieuwe Airbnb Adventures. Airbnb Adventures is een nieuwe verzameling unieke experiences van meerdere dagen, georganiseerd door lokale experts. Zij nemen kleine groepen van maximaal twaalf personen mee naar bijzondere locaties buiten de gebaande paden. Wat dacht je van een zesdaagse Slow Food Safari in Galapagos, de wonderen van Oman ontdekken of op zoek gaan naar leeuwen in Kenia? Maak kennis met natuurwonderen, culturen en gemeenschappen die op eigen houtje moeilijk te bereiken zijn.

Airbnb Adventures

In totaal worden er meer dan 200 avonturen aangeboden. Deze zijn exclusief bij Airbnb te boeken of worden aangeboden door kleine, lokale operators die normaal gesproken niet te vinden zijn op een groot boekingsplatform. Gedurende het jaar zal dit aanbod nog worden uitgebreid. De Adventures zijn zeer breed: van sportief tot culinair, van landbouw tot kamperen en van muziek tot dieren. 

Reis om de wereld in 80 dagen

Ter gelegenheid van de lancering van Airbnb Adventures krijgt een beperkt aantal avonturiers de unieke en eenmalige mogelijkheid om deel te nemen aan een tachtig dagen durende wereldreis. Deze reis is geïnspireerd op de klassieker die Jules Verne bijna 150 jaar geleden schreef. Een reis om nooit te vergeten! Je ontdekt zes continenten, zestien landen, twee oceanen, vijf zeeën en acht transportmiddelen. Natuurlijk kan de heteluchtballon niet ontbreken.

Nieuws