Nieuwe bestemmingen bij BBI Travel in winterbrochure ScandinaviŽ

Geschreven op 6 augustus 2013 door Anique

BBI Travel heeft een online winter(sport)brochure Scandinavië uitgebracht voor het jaar 2013/2014. De reisorganisatie brengt voor het eerst geen gedrukte brochure meer uit, op deze manier kost het de klant en BBI minder en wordt bovendien het milieu gespaard. Doordat de online brochure interactief is kan BBI Travel de tarieven en het aanbod zo actueel mogelijk houden. Ook zijn er aan het programma nieuwe bestemmingen toegevoegd.

Nieuwe bestemmingen

Een van de nieuwe bestemmingen die in de brochure te vinden is is Lofsdalen in Zweden. Ook het wintersportresort Beitostølenin in Noorwegen is toegevoegd. Het populaire Beitostølenin in Noorwegen is te bereiken met de auto, maar nu ook met de nieuwe BBI charter die naar Fagernes vliegt. Fagernes is de vierde charterbestemming van BBI, Evenes in Noorwegen, Ivalo en Kittilä in Fins Lapland behoorden al tot het aanbod.

Met de komst van de nieuwe wintercharter zijn nu ook Geilo en Hemsedal in Noorwegen goed te bereiken. Bestemmingen in Finland als Åre, Isaberg en Branäs hebben ook veel te bieden en zijn bereikbaar met de rechtstreekse chartervluchten naar Ivalo of Kittilä

Excursies

Op al deze Scandinavische bestemmingen worden diverse excursies aangeboden. Naast dat er verschillende wintersporten kunnen worden beoefend is het ook mogelijk om een safari te maken met husky's en sneeuwscooters of door middel van een avondexcursie het noorderlicht te bewonderen.

Nieuws

Artikelen