Nieuwe bestemmingen in Lapland bij BBI Travel

Geschreven op 2 december 2015 door Anique

Skigebied Ruka in Finland
Skigebied Ruka in Finland
BBI Travel organiseerde al reizen naar Ivalo (Fins Lapland) en Evenes (Noorwegen), maar daar komen deze winter een aantal nieuwe bestemmingen bij. Er wordt dit seizoen met Transavia ook naar Kuusamo en Kittilä (Fins Lapland) gevlogen.

Nieuwe vluchten

De nieuwe vluchten naar Fins Lapland worden vanaf 28 januari 2016 iedere week op de donderdag uitgevoerd. Er wordt zowel naar Kuusamo als naar Kittilä gevlogen tot en met 10 maart 2016. Ook wordt er rond de kerst en oud en nieuw op zondag gevlogen naar Rovaniemi. Met de nieuwe chartervluchten naar Kittilä kunnen ook de reizen naar de winterresorts Ylläs en Levi weer worden hervat.

Winterresort Ruka

Naar aanleiding van de nieuwe chartervlucht, zit winterresort Ruka nu ook in het aanbod van BBI Travel. Het is slechts 35 minuten rijden van de luchthaven van Kuusamo naar Ruka, waardoor het een aantrekkelijk skigebied is. Ruka is een bestemming die gegarandeerd staat voor veel winterpret. Er zijn goed onderhouden pistes, de mooiste uitzichten en het skiseizoen duurt wel meer dan 200 dagen. Het gebied is bovendien geschikt voor kinderen, beginners, volwassenen en experts.

Nieuws

Artikelen