De nieuwe winterbestemming en fly-drives van BBI Travel

Geschreven op 29 juni 2017 door Annefleur

Het Zweedse Lapland
Het Zweedse Lapland
Reisorganisatie BBI Travel heeft het reisaanbod voor komende winter gepresenteerd. Het vluchtaanbod wordt voor de winter van 2017/2018 uitgebreid met een nieuwe bestemming: Kiruna. Deze stad ligt in het noorden van Scandinavië, in het Zweedse Lapland. Er zal eenmaal per week op zaterdag een vlucht richting Kiruna gaan in de periode van 3 februari tot 3 maart 2018. Naast deze nieuwe bestemming zal er ook nog steeds gevlogen worden op de volgende bestemmingen: Tromsø, Evenes, Kuusamo, Kittilä en Ivalo. Alle vluchten zijn rechtstreeks en worden uitgevoerd door de luchtvaartmaatschappij Transavia.

Daarnaast zijn er vanaf komende winter ook nieuwe fly-drive reizen beschikbaar bij BBI Travel. Je kunt hierbij kiezen uit fly-drives op Lofoten en Ofoten of tussen Tromsø en Evenes. Er is ook een nieuwe fly-drive reis beschikbaar vanaf de nieuwste bestemming Kiruna. Deze reis begint in het Zweedse Lapland en door middel van een prachtige treinreis eindig je in het Noorse Narvik. Kortom, er is voor komende winter weer een uitgebreid aanbod beschikbaar bij BBI travel met verschillende spectaculaire bestemmingen.

Over BBI Travel

BBI Travel heeft samen charter partner Voigt Travel het grootste aanbod noordelijke bestemmingen in Europa. Het is een van de oudste reisorganisaties in Nederland en is gespecialiseerd in reizen naar Ierland, IJsland, Scandinavië en Canada.

Nieuws

Artikelen