Tennisreis.nl

Url: https://www.tennisreis.nl/
Aangesloten bij: GGTO
Type reizen: actieve vakantie

Logo van Tennisreis.nl

Tennisreis.nl is gespecialiseerd in compleet verzorgde tennisreizen naar zowel binnen- als buitenland (Cyprus, Griekenland, Italië, Spanje en Turkije). Voor iedereen is er een passende tennisvakantie te vinden. Of je nu beginner of gevorderde bent, jong of oud bent, alleen of met bekenden reist. De dagen beginnen met een goede warming-up en gaan over in een les die wordt gegeven door ervaren Nederlandse tennisleraren. De vakantie wordt afgesloten met een slottoernooi aan het einde van de week.

Het is ook mogelijk om een individuele tennisreis te boeken. Alleen of samen met je partner, vrienden of gezin krijg je tennisles. Hiervoor wordt samengewerkt met internationale tennisscholen. Voor wie zelf geen actief tennisser is maar wel graag aanmoedigt zijn er Grand Slam reizen. Je kunt dan je favoriete tennisser in actie zien. In samenwerking met partners worden er verschillende arrangementen aangeboden voor de Grand Slams Roland Garros, Wimbledon, US Open en Australian Open.

Verder zijn alle accommodaties ook zonder tennisactiviteiten te boeken. Wanneer je vragen, opmerkingen of suggesties hebt kun je telefonisch contact opnemen. Tennisreis.nl is te bereiken op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur, een mailtje sturen kan op elke gewenste dag en tijdstip. Het hoofdkantoor van Tennisreis.nl is gevestigd in Den Bosch.

Ervaringen met Tennisreis.nl

Tennisreis.nl krijgt gemiddeld een 7,0
op basis van 1 ervaring:

7,0 + Ervaring delen
op 2 januari 2008 bestemming: Andorra / Pas de la Casa, reisperiode: december 2006

Wij hebben ons uitstekend vermaakt in Pas de la Casa. Alles is hier op loopafstand te bereiken en er zijn veel uitgaansgelegenheden.

Aparthotel Alaska heeft schone appartementen met voldoende faciliteiten. Camelot heeft het goed geregeld. ... Lees meer

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 7
  • Prijs / kwaliteit 7