Schrijf een ervaring over Activity International en maak kans op mooie prijzen!

Activity International

Url: https://www.activityinternational.nl/

Type reizen: actieve vakantie

Logo van Activity International
Activity International won in 2013 de Reisgraag award Activity International won in 2014 de Reisgraag award Activity International won in 2015 de Reisgraag award

Activity International is een ervaren reisorganisatie waarbij je terecht kunt voor backpackvakanties, vrijwilligerswerk, werkvakanties, au-pairplaatsingen, taalreizen en wildlifeprojecten. Op deze manier proberen ze al ruim 30 jaar iedereen te helpen die plannen heeft voor het maken van een bijzondere reis. De leeftijd van de reizigers ligt voornamelijk tussen de 18 en de 39 jaar, een klein gedeelte is ouder. Via Activity International maak je reizen waarbij je net iets extra's beleeft in vergelijking tot andere organisaties. Je leert hierdoor een land op een hele andere manier leert kennen en komt in contact met andere culturen. Iedere medewerker heeft zijn eigen specialiteit, waardoor er een vast contactpersoon is die jou kan ondersteunen.

De missie van Activity International is zorgen voor een bijzondere en onvergetelijke buitenlandervaring. Ze werken daarom zo veel mogelijk samen met lokale organisaties in het buitenland. Ze steunen organisaties die zich inzetten voor het milieu en kinderen en zijn tevens aangesloten bij internationale vakorganisaties als WYSETC, WYSE en IASIS.

Als je een avontuurlijke en flexibele instelling hebt, nieuwsgierig bent en je wel eens wat anders wilt dan een gewone vakantie, dan ben je bij Activity International aan het goede adres. Deze organisatie kenmerkt zich namelijk door de informele en persoonlijke benadering, waarbij veel aandacht is voor service, begeleiding en deskundigheid. Het hoofdkantoor van Activity International bevindt zich in Enschede. Mocht je vragen hebben over een reis, dan helpen de medewerkers je hier graag.

op 17 november 2018 bestemming: Zuid-Afrika / Kaapstad, reisperiode: oktober 2018

Mijn reis was perfect geregeld van het bigin tot het einde. Zodra ik het vliegtuig uitstapte in kaapstad hoefde ik me nergens zorgen over te maken, ik werd netjes afzet bij een geweldig hostel, waar ik de reis van mijn leven heb meegemaakt! 4 weken vrijwilligers werk gelopen bij een basisschool. Door de goede voorbereiding die ik van deze organisatie heb gekregen zijn deze weken vlekkeloos verlopen en voorbij gevlogen. Na deze 4 weken heb ik nog een 6 daagse tour van kaapstad naar port ellisabeth en terug gedaan, wat een prachtige tour en wederom super geregeld!!
1 ding weet ik zeker mijn reis was perfect!!! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 17 oktober 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Welgevonden, reisperiode: september 2017

Een goede voorbereiding is het halve werk zeggen ze en Activity International zorgt hier zeker voor. Ruim van tevoren sturen ze mails met alle informatie die je nodig hebt. Daarbij sta je in direct mailcontact met de coördinator van het soort project dat jij wilt gaan doen. Een coördinator die overigens alle projecten zelf heeft bezocht en dus uit ervaring spreekt. Dit is echt onmisbaar bij een goede voorbereiding. Vooral voor beginners die nog veel vragen hebben. De reis is perfect verlopen door deze goede terugkoppeling. Mede door Activity International heb ik de beste beslissing van mijn leven gemaakt en ben ik ervaringen, indrukken en vriendschappen rijker, die ik de rest van mijn leven bij me zal dragen. Ik ben nu al weer op zoek naar de volgende reis. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 29 augustus 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Welgevonden, reisperiode: juli 2017

Deze ervaring was echt top, zeker een aanrader!! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen