Voetbalreizen.com

Url: https://www.voetbalreizen.com/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: actieve vakantie

Logo van Voetbalreizen.com

Voetbalreizen.com is opgericht in juli 2004. De organisatie is met recht specialist te noemen op het gebied van compleet georganiseerde arrangementen naar de mooiste voetbalcompetities van Europa. Het aanbod bestaat uit wedstrijden in Spanje, Italië, Engeland, Schotland en Duitsland.

Voetbalreizen.com is de perfecte organisatie als je een reis wilt boeken naar de Premier League, Bundesliga, Primera Division, Scottisch Premier League en Serie A. Zowel voor een geheel georganiseerde vliegreis, een reis op eigen gelegenheid, een busreis, een bootreis of losse tickets ben je bij de organisatie aan het juiste adres.

Bij Voetbalreizen.com staat kwaliteit hoog in het vaandel. De plaatsen in het stadion bieden een goed zicht op het veld en zijn minimaal 2 aan 2. Als je met 3 personen gaat zit je gegarandeerd met zijn allen bij elkaar. Qua hotel biedt de organisatie minimaal een 3 sterrenhotel met ontbijt in het centrum van de stad.

Voetbalreizen.com biedt naast voetbalreizen ook trainingskampen aan voor verenigingen in Nederland en België. Door het uitgebreide netwerk van de organisatie in de betreffende landen kunnen zij je de mogelijkheid bieden het trainingskamp van A tot Z te organiseren. Of je nu in de 5e klasse of Hoofdklasse speelt, voor iedereen kan Voetbalreizen.com een trainingskamp op maat aanbieden.

Het bezoekadres van Voetbalreizen.com is te vinden in Arnhem.

Ervaringen met Voetbalreizen.com

Voetbalreizen.com krijgt gemiddeld een 8,0
op basis van 2 ervaringen:

8,0 + Ervaring delen
op 12 november 2015 bestemming: Spanje / Madrid, reisperiode: maart 2015

Ze waren vergeten om onze 4 voetbal tickets te laten sturen naar ons hotel. later kregen we alsnog de tickets , net op tijd om onze voetbal wedstrijd in Madrid te bewonderen ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2009 bestemming: Spanje / Madrid, reisperiode: augustus 2009

Ik ben op 24/08/09 naar Real Madrid tegen Rosenburg geweest.
Reis was goed geregeld door Voetbalreizen.com en hotel was ook goed, lag midden in het centrum van madrid. De kaartjes voor de wedstrijd waren niet veel. De goedkoopste kaartjes, dus boven in het stadion. De kosten van de kaartjes waren 6 euro volwassenen en 3 euro kinderen. Had verwacht dat dit toch duurdere kaartjes zouden zijn de duurste in het stadion waren 45 euro. Zeker voor de prijs die we betaald hadden voor de reis was de verhouding met de kaartjes slecht.

Het geluk dat we hadden was dat de dag erop atletico madrid moest spelen voor de champions league dus daar kaartjes voor gekocht en betere plaatsen. Dit maakte de reis nog goed voor ons. De volgende keer als ik boek wil ik eerst vragen wat ze voor een plaatsen hebben. ... Lees meer

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 5