Fietsrelax.nl

Url: https://www.fietsrelax.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: actieve vakantie

Logo van Fietsrelax.nl

Fietsrelax.nl is specialist in individuele fietsreizen. Dit is het huismerk van Fietsvakantiewinkel, al meer dan 35 jaar het reisbureau voor individuele fietsvakanties en de reisboekhandel voor fietskaarten en fietsgidsen. De organisatie heeft een liefde voor de fiets en een enorm enthousiasme voor fietsreizen. Deze fietsreizen zijn voor ieder niveau en reisgezelschap. Wil je gezellig op fietsvakantie met het hele gezin of een stel vrienden? Ga je liever met z'n tweeën op stap? Of geniet je liever alleen van de rust en ontspanning? Het is allemaal mogelijk.

Je ontdekt de mooiste bestemmingen binnen Europa tijdens de hotel- en kampeerfietsvakanties. Stap op de fiets in Nederland, Frankrijk, Duitsland, België, Italië, Spanje, Oostenrijk of Portugal. Je geniet hier volop van de prachtige natuur en de interessante bezienswaardigheden van de streek. De vakanties zijn bovendien onbezorgd want het team van Fietsrelax.nl heeft alles voor je geregeld. De routes zijn zorgvuldig voor je uitgestippeld over rustige binnenwegen en fietspaden. De overnachtingen in de hotels zijn geboekt en voor de kampeerders staat er een ingerichte tent te wachten. Je kunt kiezen om vanuit een standplaats, dus een hotel of camping, naar alle bestemmingen te fietsen of om van locatie naar locatie te trekken.

Het kantoor van Fietsrelax.nl is gevestigd in Elst. Van maandag tot vrijdag is de reisorganisatie te bereiken van 09:00 tot 17:30 uur. Het is ook mogelijk per e-mail contact op te nemen met Fietsrelax.nl.

Fietsrelax.nl is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Je kunt hier met een gerust hart je vakantie boeken.

Ervaringen met Fietsrelax.nl

Fietsrelax.nl krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen