VoetbalTravel.nl

Url: https://www.voetbaltravel.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: actieve vakantie

Logo van VoetbalTravel.nl

VoetbalTravel.nl is in 2004 opgericht door een voetballiefhebber die vond dat het boeken van een voetbalreis eenvoudig, flexibel en voordelig moest zijn. Er werd een website gebouwd waar voetbalfans op een eenvoudige manier de ideale voetbalreis konden samenstellen. Dit bleek direct een doorslaand succes. Inmiddels is VoetbalTravel.nl uitgegroeid tot een professioneel internetreisbureau en het hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Amsterdam. Daarnaast is op succesvolle wijze hetzelfde concept toegepast voor voetballiefhebbers in Engeland.

Bij VoetbalTravel.nl boek je snel voetbalreizen naar een aantal steden tegen de beste prijzen. De organisatie geeft je een overzicht van de kosten inclusief alle toeslagen van de verzorgde voetbalreizen, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

De voetbalsteden waar VoetbalTravel.nl zijn reizen naar aanbiedt zijn Barcelona, Birmingham, Glasgow, Hamburg, Londen, Madrid, Manchester, Milaan, München, Praag en Rome.

VoetbalTravel.nl is aangesloten bij de SGR, waardoor je met een goed gevoel de voetbalreis kunt boeken. Ook hanteert de organisatie de MatchProtect-garantie. Dit betekent dat er bij een wijziging in de tijd of datum van een wedstrijd er kosteloos wordt omgeboekt, waardoor je gegarandeerd bij de wedstrijd aanwezig kunt zijn.

Je kunt ook een bedrijfsuitje of personeelsfeest boeken bij de organisatie. Zo kun je met een grote groep een wereldstad bezoeken en een spectaculaire voetbalwedstrijd bijwonen.

Ervaringen met VoetbalTravel.nl

VoetbalTravel.nl krijgt gemiddeld een 9,0
op basis van 1 ervaring:

9,0 + Ervaring delen
op 20 oktober 2011 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: oktober 2011

Geweldige reis gehad! Alles was super makkelijk te boeken via de site van VoetbalTravel. nl. Het concept van de totale arrangementen is ideaal. Het contact met voetbaltravel verliep vriendelijk en correct. Zeker een aanrader wanneer je een wedstrijd van je favoriete club in het buitenland wilt bezoeken. ... Lees meer

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8