Schrijf een ervaring over Aktiva Tours en maak kans op mooie prijzen!

Aktiva Tours

Url: https://www.aktivatours.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: actieve vakantie

Logo van Aktiva Tours

Aktiva Tours biedt al 24 jaar fiets- en wandelreizen aan naar 23 landen binnen Europa. De reizen zijn in groepen of individueel te maken. Bij de reizen in groepen is er de keuze uit single- en familiereizen. Wanneer je een groepsreis boekt kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een langlaufreis, skireis of wandelreis te maken. De sleutelwoorden voor een vakantie bij Aktiva Tours zijn samen, ontdekking, natuur, cultuur, avontuur, beweging en gezondheid. De reizen kunnen ook een speciaal thema hebben of in het teken staan de herdenking van een historische gebeurtenis.

De actieve reizen hebben elk een eigen niveau. Zo is een reis met niveau 1 een vakantie met lichte activiteiten. Hoe hoger het niveau is, hoe meer je beweegt. Dit wordt steeds iets zwaarder en niveau 3 is het zwaarst. Zo kun je zelf kiezen hoe actief de vakantie wordt en wat bij jouw wensen past. De fiets- en wandelreizen tot niveau 2 zijn voor iedereen met een normale gezondheid en conditie goed bij te houden.

Ben je tijdens de reis zo gehecht geraakt aan je fiets dat je hem niet meer kwijt wilt? Na het zomerseizoen worden de fietsen verkocht. Ze zijn dan nagekeken en eventuele gebreken zijn verholpen.

De medewerkers van Aktiva Tours hebben een jarenlange ervaring op het gebied van organiseren, uitvoeren en verkopen van fiets- en wandelreizen. Persoonlijk contact met de reizigers blijft voorop staan ook al is de organisatie de laatste jaren flink gegroeid.

Het hoofdkantoor van Aktiva Tours is te vinden in Valkenswaard. De reisorganisatie is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

op 2 augustus 2019 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: juli 2019

Fietsvakantie karinthie. 10 dagen Hotels goed Eten goed Route beschrijving heel slecht. Veel borden ontbreken. ... Lees meer

  • Algemeen 7
op 21 augustus 2018 bestemming: Duitsland / Neustadt an der weinstrase, reisperiode: augustus 2018

Waarom geen keus in klasse van hotels, zoals de uitvoerder Eurobike zelf wel geeft. De kamers in de hotels waar we werden ondergebracht waren onder de maat. Ver buiten het centrum, langs heel drukke verkeerswegen en in het Ibis hotel in Heidelberg was de kamer erg klein, maar de badkamer op poppenformaat. Verder vreemd dat er geen hotelkamer te boeken was in Bad Durkheim en we dus twee etappes op een dag moesten rijden, terwijl dit net het zwaarste gedeelte van de tocht is en behoorlijk heuvelachtig. Al met al geen aanbeveling om nogmaals bij Ativatours te boeken. ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 10 juli 2018 bestemming: Tsjechië / sumava, reisperiode: juni 2018

De wandelingen waren prachtig ,hotel gezellig,maar vaak geen drinken te krijgen tussendoor,jammer dat er geen tv op de kamers was en de deelnemers waren te oud en ben daarin niet goed voorgelicht. Voor de rest alles helemaal top!!! ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws