Schrijf een ervaring over Aktiva Tours en maak kans op mooie prijzen!

Aktiva Tours

Url: https://www.aktivatours.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: actieve vakantie

Logo van Aktiva Tours

Aktiva Tours biedt al 24 jaar fiets- en wandelreizen aan naar 23 landen binnen Europa. De reizen zijn in groepen of individueel te maken. Bij de reizen in groepen is er de keuze uit single- en familiereizen. Wanneer je een groepsreis boekt kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een langlaufreis, skireis of wandelreis te maken. De sleutelwoorden voor een vakantie bij Aktiva Tours zijn samen, ontdekking, natuur, cultuur, avontuur, beweging en gezondheid. De reizen kunnen ook een speciaal thema hebben of in het teken staan de herdenking van een historische gebeurtenis.

De actieve reizen hebben elk een eigen niveau. Zo is een reis met niveau 1 een vakantie met lichte activiteiten. Hoe hoger het niveau is, hoe meer je beweegt. Dit wordt steeds iets zwaarder en niveau 3 is het zwaarst. Zo kun je zelf kiezen hoe actief de vakantie wordt en wat bij jouw wensen past. De fiets- en wandelreizen tot niveau 2 zijn voor iedereen met een normale gezondheid en conditie goed bij te houden.

Ben je tijdens de reis zo gehecht geraakt aan je fiets dat je hem niet meer kwijt wilt? Na het zomerseizoen worden de fietsen verkocht. Ze zijn dan nagekeken en eventuele gebreken zijn verholpen.

De medewerkers van Aktiva Tours hebben een jarenlange ervaring op het gebied van organiseren, uitvoeren en verkopen van fiets- en wandelreizen. Persoonlijk contact met de reizigers blijft voorop staan ook al is de organisatie de laatste jaren flink gegroeid.

Het hoofdkantoor van Aktiva Tours is te vinden in Valkenswaard. De reisorganisatie is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

op 5 maart 2020 bestemming: Oostenrijk / Passau, reisperiode: augustus 2019

Slechtste fietsvakantie ever. Aktiva dumpt klanten bij Kras! In een bus met e-bikende 70+ ers ipv sportieve fietsers. Derderangs hotels en slecht eten. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 24 september 2019 bestemming: Tsjechië / Bílá Třemešná, reisperiode: augustus 2019

Het lage cijfer geef ik vanwege de misleidende reisinformatie die ik ontving, waardoor ik een verkeerd reisschema volgde en alleen heb moeten reizen (ca. 5 verschillende treinen en een bus) ipv met de groep. Ik reisde achter de groep aan en kwam later aan in Oost-Duitsland, waar de groep door een busje werd opgehaald. Omdat ik dat busje miste moest ik zelf een extra overnachting regelen in Oost-Duitsland en de volgende dag zelf verder reizen (nog 2 treinen en een bus) naar het hotel in Tsjechië. Wat er misging: ik had later dan de rest van de groep geboekt waardoor ik een ander ticket ontving dan de rest. Op mijn ticket stond het hele reisschema aangegeven vanuit mijn woonplaats, dus alle treinen incl. tijden en sporen. De rest van de groep ontving een ticket met alleen de opstap- en uitstap plek, met vastgehecht het juiste reisschema. Omdat ook mijn reisgenoten vonden dat mijn reisinformatie erg onduidelijk en verkeerd was opgesteld, schreef ik na afloop van de reis een keurig verzoek met uitleg, om mijn onkosten (€ 81) vergoed te kregen. Na bijna 4 weken ontving ik eindelijk een reactie. Aktiva vond zelf de informatie voldoende duidelijk en men wil niets vergoeden. Een zeer teleurstellende manier van (klantvriendelijk) werken. ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 2 augustus 2019 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: juli 2019

Fietsvakantie karinthie. 10 dagen Hotels goed Eten goed Route beschrijving heel slecht. Veel borden ontbreken. ... Lees meer

  • Algemeen 7

Meer ervaringen

Nieuws