Aktiva Tours

Url: https://www.aktivatours.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: actieve vakantie

Logo van Aktiva Tours

Aktiva Tours biedt al 24 jaar fiets- en wandelreizen aan naar 23 landen binnen Europa. De reizen zijn in groepen of individueel te maken. Bij de reizen in groepen is er de keuze uit single- en familiereizen. Wanneer je een groepsreis boekt kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een langlaufreis, skireis of wandelreis te maken. De sleutelwoorden voor een vakantie bij Aktiva Tours zijn samen, ontdekking, natuur, cultuur, avontuur, beweging en gezondheid. De reizen kunnen ook een speciaal thema hebben of in het teken staan de herdenking van een historische gebeurtenis.

De actieve reizen hebben elk een eigen niveau. Zo is een reis met niveau 1 een vakantie met lichte activiteiten. Hoe hoger het niveau is, hoe meer je beweegt. Dit wordt steeds iets zwaarder en niveau 3 is het zwaarst. Zo kun je zelf kiezen hoe actief de vakantie wordt en wat bij jouw wensen past. De fiets- en wandelreizen tot niveau 2 zijn voor iedereen met een normale gezondheid en conditie goed bij te houden.

Ben je tijdens de reis zo gehecht geraakt aan je fiets dat je hem niet meer kwijt wilt? Na het zomerseizoen worden de fietsen verkocht. Ze zijn dan nagekeken en eventuele gebreken zijn verholpen.

De medewerkers van Aktiva Tours hebben een jarenlange ervaring op het gebied van organiseren, uitvoeren en verkopen van fiets- en wandelreizen. Persoonlijk contact met de reizigers blijft voorop staan ook al is de organisatie de laatste jaren flink gegroeid.

Het hoofdkantoor van Aktiva Tours is te vinden in Valkenswaard. De reisorganisatie is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Ervaringen met Aktiva Tours

Aktiva Tours krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen

Nieuws