Schrijf een ervaring over Travel Active en maak kans op mooie prijzen!

Travel Active

Url: https://www.travelactive.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: actieve vakantie

Logo van Travel Active

Travel Active biedt culturele uitwisselingen aan voor jong en oud. De medewerkers van de reisorganisatie hebben allemaal gewoond, gestudeerd of gewerkt in het buitenland waardoor ze je uit eigen ervaring kunnen adviseren. De missie van Travel Active is om jouw vakantie tot een grenzeloze wereldervaring te maken. Hierbij staan kennis, authenticiteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

Vanuit de reisorganisatie worden er zeven reisprogramma's aangeboden, namelijk: High School, Vrijwilligerswerk, Au Pair, Work & Travel, Taalreizen, High School Holland en Au Pair Nederland. Je kunt deze ervaringen beleven over de hele wereld. Ook vrijwilligerswerk behoort tot de opties. Zo draag je een steentje bij aan de wereld en ontdek je ondertussen het land. Travel Active werkt samen met vrijwilligersprojecten in meer dan dertig landen op drie verschillende continenten. Met de reisorganisatie kun je onder andere naar: China, Noorwegen, Marokko, Ecuador, Fiji, Amerika, Zambia en Chili. Onder het kopje ervaringen op de website kun je lezen hoe reizigers hun ervaring hebben gevonden. Hier kun je weer inspiratie uithalen voor jouw unieke ervaring.

Travel Active organiseert speciale informatiedagen waar je alles kunt vragen over de bestemmingen en projecten. Je kunt tevens in contact komen met reizigers die de reis al geboekt hebben zodat je een goed beeld hebt van wat je te wachten staat. Je kunt ook langs komen voor een persoonlijk gesprek op het kantoor in Venray.

op 13 november 2019 bestemming: Verenigde Staten / Arizona, reisperiode: augustus 2018

Travelactive is een super fijne organisatie die er alles voor doet dat jou ervaring de beste wordt! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 6 november 2019 bestemming: Verenigde Staten / Yelm, Washington, reisperiode: juli 2019

De organisatie zelf was prettig en persoonlijk, maar de partner organisatie viel me tegen helaas. Ik heb een erg leuke tijd gehad uiteindelijk maar bij ayusa moet toch beter worden ... Lees meer

  • Algemeen 7
op 25 oktober 2019 bestemming: Canada / kentville, reisperiode: september 2018

Geweldig! Ik heb het zo erg naar mijn zin gehad tijdens mijn jaar in Canada. Travel Active heeft mij goed begeleid en was erg op de hoogte van wat k allemaal deed en hoe het met mij ging. Ze stonden altijd klaar als ik iets nodig had! Ook heel leuk dat iedereen mij echt persoonlijk kende. Het enige wat ik als tip zou geven is om ook een paar oriëntatie dagen te verzorgen in bijvoorbeeld Totonto, dat had mij erg leuk geleken en dan had ik eventjes kunnen wennen voordat ik in mijn gezin kwam. ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws