Schrijf een ervaring over Travel Active en maak kans op mooie prijzen!

Travel Active

Url: https://www.travelactive.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: actieve vakantie

Logo van Travel Active

Travel Active biedt culturele uitwisselingen aan voor jong en oud. De medewerkers van de reisorganisatie hebben allemaal gewoond, gestudeerd of gewerkt in het buitenland waardoor ze je uit eigen ervaring kunnen adviseren. De missie van Travel Active is om jouw vakantie tot een grenzeloze wereldervaring te maken. Hierbij staan kennis, authenticiteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

Vanuit de reisorganisatie worden er zeven reisprogramma's aangeboden, namelijk: High School, Vrijwilligerswerk, Au Pair, Work & Travel, Taalreizen, High School Holland en Au Pair Nederland. Je kunt deze ervaringen beleven over de hele wereld. Ook vrijwilligerswerk behoort tot de opties. Zo draag je een steentje bij aan de wereld en ontdek je ondertussen het land. Travel Active werkt samen met vrijwilligersprojecten in meer dan dertig landen op drie verschillende continenten. Met de reisorganisatie kun je onder andere naar: China, Noorwegen, Marokko, Ecuador, Fiji, Amerika, Zambia en Chili. Onder het kopje ervaringen op de website kun je lezen hoe reizigers hun ervaring hebben gevonden. Hier kun je weer inspiratie uithalen voor jouw unieke ervaring.

Travel Active organiseert speciale informatiedagen waar je alles kunt vragen over de bestemmingen en projecten. Je kunt tevens in contact komen met reizigers die de reis al geboekt hebben zodat je een goed beeld hebt van wat je te wachten staat. Je kunt ook langs komen voor een persoonlijk gesprek op het kantoor in Venray.

op 25 maart 2020 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: januari 2017

Ik heb een high school exchange year gedaan in Amerika met Travel Active. Ik werd geplaatst in een dorpje in Missouri waar ik een fantastische tijd heb gehad. Ik zat in een geweldig gastgezin waar ik nu nog vaak contact mee heb. Ik ging daar naar de plaatselijke middelbare school en deed mee aan vele activiteiten. Het was heel gaaf om de Amerikaanse school spirit mee te maken! Mijn ervaring met Travel Active was top; ze stonden altijd voor me klaar en namen regelmatig contact op over hoe het me ging. De begeleiding door de partnerorganisatie ter plekke was ook erg goed. Ook heb ik aan veel leuke activiteiten deelgenomen die door de partnerorganisatie werden georganiseerd. Kortom; een ervaring om nooit te vergeten! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 20 maart 2020 bestemming: Verenigde Staten / Washington D.C. & Seattle, Washington, reisperiode: februari 2016

In 2016 met Travel Active als Au Pair naar de Verenigde Staten vertrokken. De voorbereiding was erg duidelijk, wanneer ik het Au Pair team belde met vragen wisten zij direct wie ik was en hoe ver ik in het proces zat. Ik ben zelf ook nog gebeld om wat tips en advies door te geven over mijn profiel. Heb een onvergetelijk avontuur als au pair mogen ervaren en dat gun ik iedereen! Een dikke pluim voor Travel Active! Eenmaal in Amerika nam de partnerorganisatie het over, maar kon ik altijd contact opnemen met Travel Active. Na mijn aankomst liet ik niets meer van mij horen (geen nieuws, goed nieuws), maar was Travel Active nog wel even nieuwsgierig of ik het naar mijn zin had. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 13 november 2019 bestemming: Verenigde Staten / Arizona, reisperiode: augustus 2018

Travelactive is een super fijne organisatie die er alles voor doet dat jou ervaring de beste wordt! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws