Schrijf een ervaring over Travel Active en maak kans op mooie prijzen!

Travel Active

Url: https://www.travelactive.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: actieve vakantie

Logo van Travel Active

Travel Active biedt culturele uitwisselingen aan voor jong en oud. De medewerkers van de reisorganisatie hebben allemaal gewoond, gestudeerd of gewerkt in het buitenland waardoor ze je uit eigen ervaring kunnen adviseren. De missie van Travel Active is om jouw vakantie tot een grenzeloze wereldervaring te maken. Hierbij staan kennis, authenticiteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

Vanuit de reisorganisatie worden er zeven reisprogramma's aangeboden, namelijk: High School, Vrijwilligerswerk, Au Pair, Work & Travel, Taalreizen, High School Holland en Au Pair Nederland. Je kunt deze ervaringen beleven over de hele wereld. Ook vrijwilligerswerk behoort tot de opties. Zo draag je een steentje bij aan de wereld en ontdek je ondertussen het land. Travel Active werkt samen met vrijwilligersprojecten in meer dan dertig landen op drie verschillende continenten. Met de reisorganisatie kun je onder andere naar: China, Noorwegen, Marokko, Ecuador, Fiji, Amerika, Zambia en Chili. Onder het kopje ervaringen op de website kun je lezen hoe reizigers hun ervaring hebben gevonden. Hier kun je weer inspiratie uithalen voor jouw unieke ervaring.

Travel Active organiseert speciale informatiedagen waar je alles kunt vragen over de bestemmingen en projecten. Je kunt tevens in contact komen met reizigers die de reis al geboekt hebben zodat je een goed beeld hebt van wat je te wachten staat. Je kunt ook langs komen voor een persoonlijk gesprek op het kantoor in Venray.

op 14 juli 2020 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: april 2020

Informatie gevraagd voor een reis in de periode april-mei 2020. Deze info gekregen per mail. Door Coronamaatregelen kon deze reis niet doorgaan. Toch wordt er 60 euro administratie kosten in rekening gebracht voor het versturen van 1 e-mail . Na klacht hierover, sturen ze gewoon een incasso bureau. Erg meelevend deze organisatie ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 6 juni 2020 bestemming: Nederland, reisperiode: maart 2020

De communicatie is super, totdat je hebt betaald..... ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 28 april 2020 bestemming: Ghana / Akroso, reisperiode: januari 2019

Mijn reis naar Ghana was mijn allereerste reis in mijn eentje echt ver van huis. Ik vond het daarom fijn om nog een klein beetje ondersteuning te hebben hier en daar (ook fijn voor mijn ouders ). Ik was erg te spreken over de voor- en nazorg. Voor mijn reis werd ik goed geholpen en kon ik met al mijn vragen terecht als ik het zelf even niet wist. Erg fijn dat Travel Active met partnerorganisaties werkt dat zorgde ervoor dat ik op mijn bestemming ook altijd iemand achter de hand had. Bij terugkomst ben ik nog gebeld om te vragen hoe mijn reis was ik kon altijd bellen om mijn verhalen te delen. Over het algemeen mega tevreden dat ik mijn reis met Travel Active heb gedaan en zeker een aanrader !!! ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws