Schrijf een ervaring over Travel Active en maak kans op mooie prijzen!

Travel Active

Url: https://www.travelactive.nl/

Type reizen: actieve vakantie

Logo van Travel Active

Op zoek naar een culturele uitwisseling? Dan ben je bij Travel Active aan het juiste adres. Travel Active is specialist in het combineren van een vakantie met een vorm van activiteiten. Het idee achter de reizen van Travel Active is dat je de cultuur van een land het beste leert kennen door actief deel te nemen aan het leven in dat land. Bij Travel Active kan dit op meerdere manieren. Zo kun je als jongere les nemen op een Highschool in bijvoorbeeld de Verenigde Staten of Australië. Ook kun je werk combineren met een verre reis, door als au pair te werken of door vrijwilligerswerk te doen. Tot slot kun je er ook voor kiezen om je volledig te richten op je eigen ontwikkeling en taallessen te nemen. Dit laatste kan op 60 verschillende plaatsen voor 7 talen, hoewel het grootste deel Spaans- en Engelstalige landen is.

Voorafgaand aan de reis zorgt Travel Active dat je je optimaal kunt voorbereiden op alle praktische kanten van de reis. Bij vrijwel alle reizen verblijf je bij een gastgezin en maak je deel uit van het dagelijks leven van dat gezin. Ook op de mogelijke cultuurverschillen die je zult merken wordt je voorbereid. Eenmaal aangekomen bij het gastgezin biedt Travel Active ook begeleiding in noodgevallen. Zo zorgt de reisorganisatie er voor dat je tijdens jouw reis een onvergetelijke ervaring zult krijgen.

op 17 november 2017 bestemming: Verenigde Staten / Meijel, reisperiode: januari 2017

De begeleiding was heel prettig. De combinatie van persoonlijk en vrijheid was voor mij perfect. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 6 oktober 2017 bestemming: Nederland, reisperiode: september 2017

Als gastgezin hebben wij hele slechte ervaringen. Wij raden het niemand aan. Voor ons de eerste keer als gastgezin, maar meteen de laatste keer bij Travel Active. Student heeft in korte tijd 3 gastgezinnen gehad. Blijkbaar was het eerste gastgezin niet gescreend...vandaaruit naar een noodoplossing, daar kon er geen school gevolgd worden...na bijna 4 weken later (verloren tijd) bij ons terecht. Helaas doen ze toezeggingen (regelen school, vergoedingen, toezeggingen naar student) die ze niet nakomen. Dit gaat zo ten koste van de student (en het gastgezin) In de organisatie en communicatie gaat veel mis. Vertrouwen in TA is ernstig verloren gegaan. ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 14 mei 2017 bestemming: Nepal / Kathmandu, reisperiode: september 2016

Ik vind het een slechte organisatie en raad het niemand aan! Ik ben met travelactive op groepsreis naar Nepal geweest. Dit kost veeel te veeel geld en is net zo makkelijk zelf te regelen!! De groepsreis viel mij tegen. Maar dat lag meer aan de groep dan aan de organisatie. Wel werden veel dingen laat naar mij gecommuniceerd. Als ik hier wat van zei kreeg ik het antwoordt dat juni en juli een drukke maand was en dat ik pas in september ging. Ik betaal een organisatie GELD om dit soort informatie over feestdagen of eten te krijgen anders hoef ik geen organisatie te boeken. Het vrijwilligershuis was erg leuk om te verblijven. Maar veel te veel verschillen in klasse die doordat deze organisatie er geld in steekt alleen maar groter wordt. Het personeel van het huis is zoooo lief en de eigenaar niet. Deze ontvangt eigenlijk de rest van je geld! Helpen met het ticket kon travel active me niet. En ik heb nog vrijwilligerswerk erachteraan gedaan maar ook daar over konden ze me weinig extra informatie geven wat er allemaal gebeurde op de SERC-school. Het werken daar was geweldig maar dat kwam door de school nogmaals niet door travelactive. Daarnaast vroeg ik achteraf om een evaluatie, deze heb ik zelf aan Travelactive gegeven. Vervolgens zouden ze me tot 4x toe bellen maar dat is nooit meer gebeurd.
Of terwijl zoek op internet. Boek alles zelf dat is het goedkoopst en doe je het meeste ervaring mee op. Maar boek NOOIT met Travel Active. Ik in elk geval niet!!! ... Lees meer

  • Algemeen 4

Meer ervaringen

Nieuws