Schrijf een ervaring over Travel Active en maak kans op mooie prijzen!

Travel Active

Url: https://www.travelactive.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: actieve vakantie

Logo van Travel Active

Travel Active biedt culturele uitwisselingen aan voor jong en oud. De medewerkers van de reisorganisatie hebben allemaal gewoond, gestudeerd of gewerkt in het buitenland waardoor ze je uit eigen ervaring kunnen adviseren. De missie van Travel Active is om jouw vakantie tot een grenzeloze wereldervaring te maken. Hierbij staan kennis, authenticiteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

Vanuit de reisorganisatie worden er zeven reisprogramma's aangeboden, namelijk: High School, Vrijwilligerswerk, Au Pair, Work & Travel, Taalreizen, High School Holland en Au Pair Nederland. Je kunt deze ervaringen beleven over de hele wereld. Ook vrijwilligerswerk behoort tot de opties. Zo draag je een steentje bij aan de wereld en ontdek je ondertussen het land. Travel Active werkt samen met vrijwilligersprojecten in meer dan dertig landen op drie verschillende continenten. Met de reisorganisatie kun je onder andere naar: China, Noorwegen, Marokko, Ecuador, Fiji, Amerika, Zambia en Chili. Onder het kopje ervaringen op de website kun je lezen hoe reizigers hun ervaring hebben gevonden. Hier kun je weer inspiratie uithalen voor jouw unieke ervaring.

Travel Active organiseert speciale informatiedagen waar je alles kunt vragen over de bestemmingen en projecten. Je kunt tevens in contact komen met reizigers die de reis al geboekt hebben zodat je een goed beeld hebt van wat je te wachten staat. Je kunt ook langs komen voor een persoonlijk gesprek op het kantoor in Venray.

op 15 februari 2021 bestemming: Verenigde Staten / Oregon, reisperiode: augustus 2019

Ik ben na het afronden van mijn havo opleiding met Travel Active een jaar naar Amerika vertrokken om daar High School te gaan doen. Deze ervaring is onvergetelijk voor mij geweest, en ik ben uitermate tevreden met de service die Travel Active in de loop van de procedure, beiden in aanloop naar en tijdens het jaar, heeft geboden. Vanaf de eerste informatiedag die ik heb bijgewoond voelde ik aan dat alle medewerkers met passie willen zorgen voor mooie ervaringen rond de wereld.

Ik ben geplaatst aan de west coast, bij een gastgezin dat niet beter had kunnen zijn voor me. Na talloze prachtige ervaringen ontstond helaas in de laatste maanden van mijn verblijf de corona situatie, waardoor mijn school dicht ging. Desondanks dat heb ik ook in mijn quarantaine periode in Amerika super veel plezier gehad met mijn familie. Gedurende de ontwikkeling van de corona situatie is Travel Active veel in contact geweest met mij als student, en ook met mijn ouder thuis. We werden duidelijk geďnformeerd over de aanbevelingen en gezondheidsvoorschriften, en daarnaast stond het hele team klaar om te helpen als we vragen hadden. Ik ben uiteindelijk met de hulp van het team na 2 maanden in quarantaine terug vertrokken naar Nederland uit eigen keuze. Ook tijdens dit moeilijke besluit heeft Travel Active uitermate werk verricht om mij zo spoedig en veilig mogelijk naar huis te brengen.

Mijn High School jaar neem ik voor de rest van mijn leven met me mee, een echte onvergetelijke ervaring waar ik enorm van heb genoten! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 1 februari 2021 bestemming: Zimbabwe / Bulawayo, reisperiode: april 2019

Ik ben alweer 2 jaar geleden via Travelactive vrijwilligerswerk in Afrika terecht gekomen. Ik ben 1 maand in Zimbabwe geweest en 1 maand in Zambia. Het was een hele bijzondere ervaring, en ik zou het het liefst nog een keer doen. Travelactive heeft mij super goed begeleid met het uitkiezen van de projecten, en het voorbereiden op mijn reis. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 7 augustus 2020 bestemming: Verenigde Staten / Chicago, reisperiode: juli 2018

Alweer een aantal jaar geleden kwam ik per ongeluk bij het au pair programma van Travel Active uit, toen ik mij aan het oriënteren was voor wat ik na mijn middelbare school wilde gaan doen. Vanaf dat moment was ik verkocht. Ik besloot mijn tussenjaar te vullen met het au pair programma van Travel Active.

Na het boeken van dat programma kreeg ik alle informatie in een pakket thuisgestuurd, waardoor alles compact en overzichtelijk was. Bij iedere vraag die ik had gedurende het proces kon ik Travel Active bellen. Ze waren toegankelijk, wisten elke keer precies wie ik was, waren gemakkelijk bereikbaar, reageerden snel en geen enkele vraag was te veel. Bovendien waren ze goed in staat me te helpen en stelden ze me gerust op momenten dat ik streste.

Voor mij voelde Travel Active als de veilige basis om dit avontuur op te bouwen. In elk moment van angst en onzekerheid voor vertrek hebben ze me bijgestaan tot op het moment van vertrekken, en ook toen ik eenmaal gesetteld was in Amerika bleven ze betrokken bij wat ik allemaal deed, ondanks dat het merendeel van de communicatie toen overging naar de partnerorganisatie in Amerika.

Uiteindelijk heb ik dankzij hun programma en goede begeleiding vooraf de meest geweldige 12 maanden als au pair mogen beleven! Daar ben ik hen nog altijd dankbaar voor. Dus mocht ik klaar zijn voor een tweede grote reis, dan weet ik Travel Active te vinden! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws