Pin High Golftravel

Url: https://www.pinhigh.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: actieve vakantie

Logo van Pin High Golftravel

Pin High Golftravel is een reisorganisatie die zich richt op golfreizen over de hele wereld. Voor vele tevreden klanten hebben zij de afgelopen 27 jaar golfreizen georganiseerd. Naast golfreizen bieden zij ook rondreizen en cruises aan, waarbij het golfen natuurlijk wel centraal staat. Op golfvakantie met het hele gezin? Ook dat is mogelijk. De golflocaties worden door Pin High Golftravel met zorg geselecteerd. De inkopers zoeken de mooiste banen en hotels ter wereld uit en letten daarbij onder andere op de beste prijs-kwaliteitverhouding. Doordat iedere locatie die wordt aangeboden bezocht wordt weten ze wat ze aanbieden en kunnen ze iedere golfliefhebber van het juiste advies voorzien. Daarnaast heeft de organisatie 52 weken per jaar PGAA-golfprofessionals die je zomers in Duitsland vindt en in de winter in Spanje. De golfspecialist biedt diverse soorten reizen aan. Zo is het mogelijk een rondreis te maken, maar ook een combireis is een optie. Daarnaast zijn er groepsreizen, single reizen en golfcruises te boeken. Het is tevens mogelijk jouw golfvaardigheden te verbeteren tijdens een van de clinicreizen. De bestemmingen lopen uiteen van onder andere Italië, Duitsland, Cyprus, Portugal en Spanje tot aan de tropische oorden in Azië. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rondreis door het mooie Indonesië waarbij je zowel kennismaakt met de cultuur van het land als met de mooiste golfplekken? Of kies voor een golfvakantie in Canada of het Afrikaanse Mauritius. Pin High Golftravel is aangesloten bij brancheorganisaties ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Het hoofdkantoor vind je in Hoofddorp.

Ervaringen met Pin High Golftravel

Pin High Golftravel krijgt gemiddeld een 7,0
op basis van 4 ervaringen:

7,0 + Ervaring delen
op 28 april 2016 bestemming: Curaçao / Curacao, reisperiode: april 2016

Echt een super golfvakantie gehad (Santa Barbara hotel - Curaçao). Alles was tot in de puntje geregeld. kan niet anders dan alleen maar lof uitspreken voor Pin High! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 28 april 2016 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: maart 2016

Heerlijke vakantie gehad, super geregeld. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 14 april 2016 bestemming: Portugal / Lissabon, reisperiode: april 2016

Fantastische golfvakantie gehad! Alles was goed geregeld. Prima service van Pin High ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 19 juli 2011 bestemming: , reisperiode: mei 2012

# weken geleden Pin High verzocht om wat opties te gevevoor een reis in 2012 voor maar liefst 12 tot 16 personen voor een week met 5 greenfees. Geen reactie... (men wil niets meer verdienen blijkbaar)
Waardeloos! ... Lees meer

  • Algemeen 1
  • Accommodatie 1
  • Vervoer 1
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 1

Nieuws