Golftime Travel

Url: https://www.golftime.nl/
Aangesloten bij: SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: actieve vakantie

Logo van Golftime Travel

Golftime Travel is ruim 20 jaar expert op het gebied van golfreizen. Persoonlijk advies en contact staan centraal bij deze reisorganisatie. De deskundigheid van de medewerkers komt goed van pas bij het selecteren van de perfecte golfvakantie. Om de ideale reis samen te kunnen stellen bezoekt Golftime Travel de golfbestemmingen zelf regelmatig. Eerlijkheid en betrouwbaarheid vinden ze zeer belangrijk, omdat zo de kwaliteit van de reizen gegarandeerd kan worden.

Er is keuze uit golfbestemmingen over de hele wereld. Elke bestemming heeft zo zijn eigen charme. Vooral de golfreizen naar Portugal, Spanje en Turkije zijn erg populair vanwege het aangename klimaat, de schitterende golfbanen en grote hoeveelheid golfbanen. Dichtbij huis zijn België en Duitsland erg in trek vanwege de goede sfeer, betaalbaarheid en mooie banen nabij gezellige steden. Ook kun je reizen naar onder andere Spanje, Marokko, Curaçao, Zuid-Afrika en de Verenigde Arabische Emiraten. Over alle bestemmingen is informatie beschikbaar via de website.

Ook uit verschillende accommodaties kan een keuze gemaakt worden. Er worden overnachtingen in hotels en resorts aangeboden. Deze hebben allemaal minimaal twee en maximaal vijf sterren. Vaak zijn deze voorzien van een zwembad, sauna, fitness en een restaurant. Zo kan je altijd genieten van een onbezorgde golfvakantie.

Golftime Travel is aangesloten bij IAGTO, SGR en Calamiteitenfonds.

Ervaringen met Golftime Travel

Golftime Travel krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen