Lopus Wandelreizen

Url: https://www.lopus-wandelreizen.nl/
Aangesloten bij: VvKR / STO
Type reizen: actieve vakantie

Logo van Lopus Wandelreizen

Lopus Wandelreizen is in 2009 opgericht en organiseert sindsdien kleinschalige wandelreizen naar allerlei bestemmingen. Het aanbod bestaat op het moment uit verschillende wandelvakanties in het authentieke Spanje: Alpujarras, Cabo de Gata, Cazorla, Cornwall, Galicië en Portugal, La Gomera en Tenerife, Mallorca, Menorca en Noord-Spanje. Niet alleen Nederlanders kunnen hier een reis boeken, het is ook mogelijk om te vliegen vanuit Brussel voor deelnemers vanuit België. Verder kunnen er wandelweekenden geboekt worden naar de Orobische Alpen en behoort een actieve vakantie in Zanzibar tot de mogelijkheden.

Per reis gaan er twee reisbegeleiders mee vanuit Nederland. Een van de begeleiders loopt voorop, de tweede begeleider loopt achter de groep. Er is veel aandacht voor de deelnemers en de deelnemers beleven een onbezorgde vakantie. De reisbegeleiders zorgen voor het ontbijt, de inkoop voor de lunchpakketten en regelen het avondeten. Er wordt 's avonds ook vaak gegeten in een van de lokale restaurantjes.

Ook de accommodaties zijn goed verzorgd. Met zorg worden deze uitgekozen. Op alle locaties worden authentieke huizen, appartementen, pensions of hotels uitgekozen. Deze hebben een sfeervolle omgeving, met uitzicht op zee of over de bergen.

Het hoofdkantoor van Lopus Wandelreizen is gevestigd in Herpen. De organisatie is zowel telefonisch als per mail te bereiken. Lopus Wandelreizen is aangesloten bij de VvKR en STO Reisgarantie.

Ervaringen met Lopus Wandelreizen

Lopus Wandelreizen krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen