Cycletours

Url: https://www.cycletours.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: actieve vakantie

Logo van Cycletours

Cycletours biedt fietsvakanties aan en heeft hier ruim 38 jaar ervaring mee. Er is een ruim aanbod van reizen naar Albanië, Duitsland, Ecuador, Engeland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Marokko, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Portugal, Schotland, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland.

Met ingang van 2019 worden ook fietsvakanties voor gezinnen aangeboden. Bij deze reizen staat regelmatig een rustdag op het programma en is er tijd voor ontspanning, natuur of kinderactiviteiten. Bij de fietsvakanties voor levensgenieters wordt er ook regelmatig een rustdag ingepland om te ontspannen en culturele bezienswaardigheden te bezoeken. Voor globetrotters worden fietsvakanties in Afrika, Zuid-Amerika en Nieuw-Zeeland aangeboden, in samenwerking met Sawadee. Voor de echte sportievelingen zijn de reizen voor renners ideaal. Deze reizen doen beroemde cols uit de Tour de France, Giro d’Italia, Vuelta en andere beroemde wielerklassiekers aan.

De vakanties van Cycletours zijn te combineren met hotels en campings en kun je zowel individueel als in groepsverband boeken. Houd je van uitdaging? Je kunt op elke gewenste manier naar je bestemming reizen. Zo zijn er fietsvakanties gecombineerd met een vliegreis, treinreis, busreis of eigen vervoer. Je kunt ervoor kiezen je eigen fiets te gebruiken of een fiets van Cycletours te huren. De fietsbussen van Cycletours bieden de mogelijkheid om je eigen fiets mee te nemen op fietsvakantie. Deze bussen stoppen op verschillende plekken, waardoor je je eigen fietsvakantie geheel zelf samen kunt stellen.

Vanaf 8 personen kun je ook een complete fietsvakantie op maat realiseren in samenwerking met Cycletours. Daarvoor kun je contact opnemen per mail. Verder is de reisorganisatie doordeweeks telefonisch bereikbaar en kun je ze volgen op Facebook. Cycletours is gevestigd in Amsterdam.

Ervaringen met Cycletours

Cycletours krijgt gemiddeld een 5,0
op basis van 2 ervaringen:

5,0 + Ervaring delen
op 16 juni 2020 bestemming: Slovenië / Bled, reisperiode: juli 2019

Voor de derde keer dat ik gebruik maakte van de fietsbus-service van CycleTours (geen complete vakantie dus). Bus is prettig, niet vol/zat beenruimte en vertrok op tijd. Aankomst terug in Nederland was zelfs een stuk vroeger dan gepland (ik had een retour geboekt). Weinig op aan te merken. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2018 bestemming: Nederland / Bodegraven, reisperiode: augustus 2018

Geconfronteerd met een groep van cycle tours van ca 10 mensen met 2 begeleidersmet gele hesje van cycle tours (een oudere man en een jonge dame) Zij lieten de gehele groep urineren tegen de watertoren van Bodegraven. Ongelofelijk zwak begaafd deze leiding, niet gehinderd door enige vorm van sociale plichtpleging. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Nieuws