Dimension Travel in Style

Url: https://www.dimensionreizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: actieve vakantie

Logo van Dimension Travel in Style

Ben jij op zoek naar een exclusieve vakantie? Dan ben je bij reisorganisatie Dimension Travel in Style aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar biedt dit luxe reisbureau droomvakanties aan op maat. Dimension Travel in Style is onderdeel van Reisburo Paul Crombag. Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in het organiseren van mooie rondreizen en het samenstellen van reizen naar exotische droombestemmingen. Er is een ruim aanbod: van huwelijksreizen tot safari's en bijzondere duikvakanties.

Online vind je een geselecteerd aanbod van reizen en verschillende accommodaties die allemaal in paradijselijke bestemmingen liggen. Zo kun je je laten verwonderen door de wilde dieren in Zuid-Afrika en Zanzibar, kun je alles leren over de cultuur in Indonesië, Oman of de Filipijnen. Je kunt ook kiezen om helemaal tot rust te komen op de Malediven of de heerlijke keuken van Jamaica of Barbados proeven. Alle medewerkers zijn bekend met de bestemmingen die zij aanbieden waardoor zij altijd het beste advies kunnen geven. Zij selecteren de bestemmingen en accommodaties, die stuk voor stuk uniek zijn.

Dimension Travel in Style voldoet aan alle garantievoorwaarden en is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, de ANVR en de SGR. Je kunt met een gerust hart op vakantie. Heb je vragen? Dan kun je 24 uur per dag een mailtje sturen of op maandag t/m vrijdag tussen 09:30 en 17:30 uur telefonisch contact opnemen. Online kun je ook een contactformulier invullen waarna de reisorganisatie zo snel mogelijk contact met je zal opnemen. Ook kun je het reisbureau in Heerlen bezoeken.

Ervaringen met Dimension Travel in Style

Dimension Travel in Style krijgt gemiddeld een 9,0
op basis van 1 ervaring:

9,0 + Ervaring delen
op 10 augustus 2011 bestemming: Malediven, reisperiode: februari 2010

De Malediven zijn een geweldige bestemming, Dimension is de nederlandse Specialist voor reizen naar de Malediven ,ze hebben ons geweldig geholpen van de boeking tot bij terugkomst, alles tot in de puntjes verzorgt. Volgende keer gaan we naar Mauritius, ook voor deze bestemming zullen wij ons wenden tot het team van Dimension. ... Lees meer

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 9