Nordic Adventure Trails

Url: https://www.nordicadventuretrails.com/
Aangesloten bij: VvKR / STO
Type reizen: actieve vakantie

Logo van Nordic Adventure Trails

In 2013 is de reisorganisatie Nordic Adventure Trails opgericht. De eigenaren kunnen de reis naar Noorwegen professioneel begeleiden omdat ze jarenlang bij Defensie gewerkt hebben en tijdens oefeningen veel kennis en ervaring hebben opgedaan. Nordic Adventure Trails biedt verschillende rondreizen aan van zes of zeven dagen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor meerdaagse trektochten, ski- of sneeuwschoentochten of een motortrip. De reisorganisatie heeft zich gespecialiseerd in het land Noorwegen.

Nordic Adventure Trails biedt avontuurlijke reizen naar Noorwegen om je een fantastische en unieke ervaring te laten beleven. Noorwegen is het land van de adembenemende landschappen, ongerepte natuur met fjorden, bergen en rust. De reizen zijn voor jong en oud, beginner en gevorderde. De reis wordt tot in de puntjes verzorgt zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Een reis op maat is ook mogelijk. Daarnaast biedt Nordic Adventure Trails de 'Arctic Academy' aan. Om zelfstandig een tocht in Noorwegen te maken heb je bepaalde kennis en vaardigheden nodig. Tijdens de 7-daagse basiscursus 'Arctic Academy' doe je deze kennis en vaardigheden op, zodat je op een verantwoorde manier in de winter op vakantie in Noorwegen kan.

Op de website van Nordic Adventure Trails staat een contactformulier. Hierdoor kan je in contact komen met de reisorganisatie maar mailen en bellen is ook mogelijk.

NoSun Groepsreizen
8,9
op basis van 466 reviews

5 consumenten awards

NoSun Groepsreizen won in 2024 de Reisgraag award
Lees meer
Activity International
7,8
op basis van 40 reviews

3 consumenten awards

Activity International won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
Travel Active
7,8
op basis van 59 reviews
Lees meer

Ervaringen met Nordic Adventure Trails

Nordic Adventure Trails krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen