Schrijf een ervaring over KILROY en maak kans op mooie prijzen!

KILROY

Url: https://www.kilroyworld.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR
Type reizen: actieve vakantie

Logo van KILROY

KILROY is gespecialiseerd in verre reizen, wereldreizen, backpacken en studeren en stage lopen in het buitenland. Haar doelgroep bestaat uit jongeren, studenten en backpackers. Ook organiseert KILROY schoolreizen en werkweken voor groepen scholieren en studenten. KILROY bestaat in Nederland sinds 1996 en helpt reizigers graag bij het plannen van hun buitenlands avontuur. Deze reis wordt op maat voor jou gemaakt, wat je doel ook is.

Het team van KILROY combineert haar kennis met jouw wensen om zo de meest onvergetelijke reis en ervaring samen te stellen. Dat kan een uitgebreid wereldticket zijn, een duikcursus op Bali, een roadtrip in Nieuw-Zeeland maar ook een trektocht in Colombia. Alles kan voor jou geregeld worden. Ook is de service van KILROY zeer persoonlijk. Je krijgt een eigen Travel Specialist die in overleg met jou de reis samenstelt. De missie van diegene is om jouw bucketlist te realiseren. Het team heeft de hele wereld al gezien, zodat er altijd wel iemand is die kennis heeft over jouw droombestemming. De medewerkers weten als geen ander wat je echt niet mag missen.

Heb je hulp nodig bij het boeken van een verre reis, wereldreis of stage dan kan je via de website ook een afspraak maken. KILROY heeft vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Groningen en Utrecht. Op maandag t/m vrijdag is de reisorganisatie bereikbaar van 10:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag kun je KILROY van 11:00 tot 17:00 uur bereiken.

KILROY is aangesloten bij de ANVR en de SGR.

op 8 juli 2020 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: mei 2020

Kilroy heeft haar klanten tijdens de Corona crisis gevraagd om een request per contactformulier in te leveren.
Binnen een week ontving ik bericht, ik zou een refund krijgen wanneer de airline dit toe zou staan. Dit proces zou naar verwachting 2-3 maanden duren.

Exact twee maanden later krijgen wij bericht dat we toestemming hebben gekregen en dat het geld wordt teruggestort. Diezelfde dag staat het al op onze rekening.

Je hebt wat geduld nodig, maar dat is ook logisch in deze tijd.
Kilroy doet precies wat vooraf is gecommuniceerd, top!

Go Kilroy! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 1 juli 2020 bestemming: BraziliŽ, reisperiode: oktober 2020

Onze reis kan helaas niet doorgaan ivm corona. Brazilie is niet the place to be momenteel, maar dit is heel goed en snel geregeld door Kilroy. Krijgen het geld terug en we kunnen dus gewoon een nieuw reisje boeken wanneer de wereld het weer toelaat. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 26 juni 2020 bestemming: Thailand, reisperiode: april 2020

Helaas door corona onze vlucht geannuleerd. Communicatie via de mail. Netjes opgelost en volledige bedrag teruggestort gekregen.. duurde wel wat lang maar begrijpelijk gezien deze situatie ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen