Schrijf een ervaring over KILROY en maak kans op mooie prijzen!

KILROY

Url: https://www.kilroyworld.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR
Type reizen: actieve vakantie

Logo van KILROY

KILROY is gespecialiseerd in verre reizen, wereldreizen, backpacken en studeren en stage lopen in het buitenland. Haar doelgroep bestaat uit jongeren, studenten en backpackers. Ook organiseert KILROY schoolreizen en werkweken voor groepen scholieren en studenten. KILROY bestaat in Nederland sinds 1996 en helpt reizigers graag bij het plannen van hun buitenlands avontuur. Deze reis wordt op maat voor jou gemaakt, wat je doel ook is.

Het team van KILROY combineert haar kennis met jouw wensen om zo de meest onvergetelijke reis en ervaring samen te stellen. Dat kan een uitgebreid wereldticket zijn, een duikcursus op Bali, een roadtrip in Nieuw-Zeeland maar ook een trektocht in Colombia. Alles kan voor jou geregeld worden. Ook is de service van KILROY zeer persoonlijk. Je krijgt een eigen Travel Specialist die in overleg met jou de reis samenstelt. De missie van diegene is om jouw bucketlist te realiseren. Het team heeft de hele wereld al gezien, zodat er altijd wel iemand is die kennis heeft over jouw droombestemming. De medewerkers weten als geen ander wat je echt niet mag missen.

Heb je hulp nodig bij het boeken van een verre reis, wereldreis of stage dan kan je via de website ook een afspraak maken. KILROY heeft vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Groningen en Utrecht. Op maandag t/m vrijdag is de reisorganisatie bereikbaar van 10:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag kun je KILROY van 11:00 tot 17:00 uur bereiken.

KILROY is aangesloten bij de ANVR en de SGR.

op 28 september 2020 bestemming: Sri Lanka / Colombo, reisperiode: april 2020

Wij wachten al vanaf april op een refund ivm annuleren door Corona. Andere reisburo's hebben allang de refund gedaan voor mensen binnen onze reisgroep maar Kilroy niet. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 23 september 2020 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2020

De reis heeft wegens de pandemie niet plaatsgevonden.

De afhandeling van Kilroy is heel netjes geweest. Duidelijke communicatie en nette afhandeling met ons.

Wanneer het reizen weer verantwoord is zullen wij zeker nog eens bij Kilroy boeken. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 15 september 2020 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: juli 2020

Onze reis moesten we helaas annuleren ivm Corona. Hiervoor hebben wij een refund moeten aanvragen. Kilroy heeft dit heel netjes afgehandeld. Het mailcontact is fijn en ze reageren heel snel. Super service! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen