Schrijf een ervaring over KILROY en maak kans op mooie prijzen!

KILROY

Url: https://www.kilroyworld.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR
Type reizen: actieve vakantie

Logo van KILROY

KILROY is gespecialiseerd in verre reizen, wereldreizen, backpacken en studeren en stage lopen in het buitenland. Haar doelgroep bestaat uit jongeren, studenten en backpackers. Ook organiseert KILROY schoolreizen en werkweken voor groepen scholieren en studenten. KILROY bestaat in Nederland sinds 1996 en helpt reizigers graag bij het plannen van hun buitenlands avontuur. Deze reis wordt op maat voor jou gemaakt, wat je doel ook is.

Het team van KILROY combineert haar kennis met jouw wensen om zo de meest onvergetelijke reis en ervaring samen te stellen. Dat kan een uitgebreid wereldticket zijn, een duikcursus op Bali, een roadtrip in Nieuw-Zeeland maar ook een trektocht in Colombia. Alles kan voor jou geregeld worden. Ook is de service van KILROY zeer persoonlijk. Je krijgt een eigen Travel Specialist die in overleg met jou de reis samenstelt. De missie van diegene is om jouw bucketlist te realiseren. Het team heeft de hele wereld al gezien, zodat er altijd wel iemand is die kennis heeft over jouw droombestemming. De medewerkers weten als geen ander wat je echt niet mag missen.

Heb je hulp nodig bij het boeken van een verre reis, wereldreis of stage dan kan je via de website ook een afspraak maken. KILROY heeft vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Groningen en Utrecht. Op maandag t/m vrijdag is de reisorganisatie bereikbaar van 10:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag kun je KILROY van 11:00 tot 17:00 uur bereiken.

KILROY is aangesloten bij de ANVR en de SGR.

op 2 januari 2021 bestemming: Tanzania, reisperiode: juli 2020

Reis door corona geannuleerd. Refund gevraagd, alleen ze betalen niets. Sturen alleen maar standaard mails. Zijn genoodzaakt ze te dagvaarden. Wat een slechte organisatie. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 27 december 2020 bestemming: Sri Lanka / Colombo, reisperiode: april 2020

Wij wachten nog steeds op refund van 4 tickets. Kilroy niet te bereiken. Drama... ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 18 december 2020 bestemming: Colombia, reisperiode: juni 2020

Ik wacht al maanden op refund-actie van Kilroy! Blijven je maar aan het lijntje houden. Reis zou juni 2019 plaatsvinden. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen