Summit Travel

Url: https://www.summittravel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: actieve vakantie

Logo van Summit Travel

Summit Travel organiseert wintersportreizen naar Oostenrijk, Italië, Zwitserland en Frankrijk.
Voor iedere wintersporter, gevorderde of beginner, is er een geschikt gebied te vinden. Naast de skivakantie kun je bij Summit Travel ook ski's, skipassen, skilessen en verzekeringen bijboeken. Liever geen standaard hotel of appartementen? Dan heeft Summit Travel ook zogenaamde catered chalets. Alle accommodaties worden eens per jaar bezocht en grondig geïnspecteerd zodat je gegarandeerd bent van de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Ook voor groepen kan er een reis worden samengesteld op maat. Van accommodatie tot skipassen, materiaalhuur en vervoer. Wanneer je als groep op zoek bent naar leuke activiteiten naast het skiën dan zijn deze ook bij te boeken. Denk aan een rodelavond, wijnproeverij, feestavond of een barbecue in de sneeuw.

Gedurende het winterseizoen organiseert SummitTravel ook een aantal speciale Dutchweekends in verschillende plaatsen. Overdag kun je genieten van de skipistes en 's avonds waag je een dansje tijdens een van de leuke feestjes. Alles over deze Dutchweekends kun je op de website terugvinden. Daar vind je naast alle informatie ook veel lastminutedeals. Het wintersportseizoen in de Alpen duurt van begin december tot en met begin mei. In lager gelegen gebieden is dit van begin december tot en met begin maart. Summit Travel is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Ervaringen met Summit Travel

Summit Travel krijgt gemiddeld een 9,0
op basis van 1 ervaring:

9,0 + Ervaring delen
op 26 maart 2018 bestemming: Oostenrijk / Damuls, reisperiode: februari 2018

Alles was tot in de puntjes geregeld, zelfs een aardigheidje voor de jarigen onder ons reisgezelschap ... Lees meer

  • Algemeen 9