Wandelvakanties Europa

Url: https://www.wandelvakantieseuropa.nl/
Aangesloten bij: ANVR / Calamiteitenfonds
Type reizen: actieve vakantie

Logo van Wandelvakanties Europa

Wandelvakanties Europa organiseert wandelvakanties in verschillende landen in Europa. Deze reisorganisatie werkt samen met Sambasso. Sambasso is een digitaal reisplatform voor reisspecialisten. Onder Sambasso vallen onder andere de reisorganisaties: Weg van de massa, rondreisshop, reizen per camper, boek nu een hotel.nl en Travelportal. Je kunt altijd rekenen op diensten van een reisspecialist bij jou in de buurt.

Wandelvakanties Europa heeft vijf formules van wandelarrangementen: vast verblijf, trektocht, eilandhoppen, wandelrondreis en short break. Bij een vast verblijf logeer je in een of meerdere accommodaties van waaruit je dagwandelingen maakt, bij een trektocht loop je van de ene plaats naar de andere, bij eilandhoppen verblijf je op twee à drie eilanden, bij de wandelrondreis beleef je een mix van cultuur en mooie wandelingen en bij de shortbreak verblijf je minimaal vier nachten in een accommodatie.

De wandelingen zijn door de medewerkers van de reisorganisatie uitgezet. Deze wandelroutes worden een keer per jaar door de medewerkers en door vrijwilligers gecontroleerd. Op iedere bestemming zijn er zes tot acht wandelingen variërend van lichte tot stevige tochten. De reisorganisatie werkt met 'voetjes' op de website. Achter iedere reis staan er een tot vijf voetjes. Een voet staat voor twee tot drie uur lopen, twee voeten staat voor drie tot vier uur, drie voeten staat voor vier tot vijf uur, vier voeten staat voor vijf tot zeven uur en vijf voeten staat voor zeven tot negen uur lopen.

Je kunt een wandelvakantie boeken naar de Canarische Eilanden, Griekenland, Gozo, Italië, Kroatië, Portugal, Spanje en Turkije. Op iedere bestemming vind je prachtige natuurgebieden waar je doorheen kunt wandelen.

NoSun Groepsreizen
8,9
op basis van 466 reviews

5 consumenten awards

NoSun Groepsreizen won in 2024 de Reisgraag award
Lees meer
Activity International
7,8
op basis van 40 reviews

3 consumenten awards

Activity International won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
Travel Active
7,8
op basis van 59 reviews
Lees meer

Ervaringen met Wandelvakanties Europa

Wandelvakanties Europa krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen