De Jong Intra Vakanties wint Reisgraag Award 2024

Geschreven op 22 januari 2024 door Tl

De Jong Intra Vakanties met de award
De Jong Intra Vakanties met de award
Reisorganisatie De Jong Intra Vakanties heeft bij de Reisgraag Awards de award 'Beste Reisorganisatie 2024' gewonnen. Op basis van gekeurde consumentenreviews heeft deze touroperator uit Ridderkerk het beste gescoord in de categorie Allround.

Reactie Maaike van der Windt - Directeur de Jong Intra Vakanties: "Wij zijn vereerd dat de reizigers van Reisgraag.nl wederom de Jong Intra Vakanties als beste all-round reisorganisatie hebben gekozen.

De Jong Intra Vakanties is een pakketreisaanbieder van stedentrips, zon- en wintervakanties tot aan verre reizen, met eigen vervoer, bus, trein of het vliegtuig. Wij ontzorgen onze klanten met persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en expertise en zorgen voor gewoon perfect geregelde vakanties.

De reviews van de Reisgraag.nl reizigers met een gemiddeld cijfer van 8,5 bevestigen voor ons dat onze klanten deze aanpak waarderen en daar zijn we ongelofelijk trots op. Reisexpert Reisbureau Reisgraag.nl is een zeer gewaardeerde partner van de Jong Intra Vakanties waar we al decennialang mee samenwerken en namens het team van de Jong Intra Vakanties wil ik hen niet alleen bedanken voor deze mooie award maar ook voor de fijne samenwerking."

 

Door de redactie van Reisgraag.nl zijn meer dan 54.000 reviews over bedrijven in de reisbranche gekeurd. Dit is de 13e editie van deze publieksaward. Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2024 op https://www.reisgraag.nl/awards/2024/

Nieuws