De Jong Intra wederom beste allround reisorganisatie

Geschreven op 14 januari 2015 door Vanessa

Coby van Dongen, Reisgraag awards 2015
Coby van Dongen, Reisgraag awards 2015
De Jong Intra Vakanties wint de Reisgraag award 'beste allround reisorganisatie' voor het tweede jaar op rij met een uitstekende 8,6 gemiddeld. Vooral de enthousiaste reisleiding en de goed georganiseerde reizen worden vaak genoemd in de reviews.

De Jong Intra

"De Jong Intra Vakanties is bijzonder verheugd dat zij voor het tweede jaar op rij door haar klanten uitgeroepen is tot de beste allround reisorganisatie. De Reisgraag award 2014 heeft het gehele jaar een prachtig plekje in ons kantoor ingenomen. Daar komt nu een award 2015 bij waar we zeer trots op zijn! We willen onze klanten heel hartelijk bedanken voor hun vertrouwen en hun keuze voor onze organisatie. Met groot enthousiasme staan we ook in 2015 klaar om onze klanten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. De Jong Intra Vakanties, volgende keer weer?" Aldus Coby van Dongen, commercieel directeur van De Jong Intra Vakanties.

Awards

De Reisgraag awards worden ieder jaar uitgereikt aan de beste reisorganisaties in verschillende categorieën. Dit jaar zijn ze uitgereikt in 14 categorieën, waaronder allround maar ook bijvoorbeeld landenspecialist, verre reizen en de meest populaire reisorganisatie. De beste zijn degene die de hoogste cijfers krijgen van hun eigen klanten, een echte publieksprijs dus. Nieuw dit jaar zijn de awards voor vakantiebestemmingen, ook gebaseerd op cijfers van mensen die er geweest zijn.

Overzicht van alle winnaars

Nieuws