De Jong Intra wint Reisgraag Award 2017

Geschreven op 17 januari 2017 door Roos

Het team van De Jong Intra met de Reisgraag Award
Het team van De Jong Intra met de Reisgraag Award
De Jong Intra heeft dit jaar wederom de Reisgraag Award 2017 gewonnen in de categorie Allround. De reisorganisatie mag de award alweer voor de vierde keer op rij in ontvangst nemen en mag zich het hele jaar de beste reisorganisatie noemen. De Jong Intra uit Ridderkerk krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,3.

Coby van Dongen (commercieel directeur van De Jong Intra): "Voor het vierde jaar op rij zijn wij de winnaar geworden van de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie. Een geweldige opsteker voor mijn collega’s op kantoor die met elkaar onze vlieg- auto- bus en treinreizen componeren. Ook een groot compliment voor onze chauffeurs en reisleiders die zo ongekend bepalend zijn voor het welslagen van onze mooie excursie- en rondreizen door heel Europa, door Zuid-Afrika, Amerika/Canada, Thailand, China en door Indonesië. Wij zijn er echt heel trots op en bedanken onze klanten voor het vertrouwen en hun enthousiasme voor onze organisatie. Sommige gasten reizen wel drie tot vier keer per jaar met ons en brengen onze slogan perfect in de praktijk; volgende keer weer!"

De Reisgraag Award is de enige publieksprijs in de reisbranche en wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt. Er is dit jaar een recordaantal van maar liefst 10.000 reviews geschreven op Reisgraag.nl. Alleen de reviews die door de strenge keuring van de redactie heenkomen dingen mee naar de titel 'beste reisorganisatie' of 'beste bestemming'.

Nieuws