De Jong Intra wint Reisgraag Award 2018

Geschreven op 8 januari 2018 door Paula

De Jong Intra wint Reisgraag Award 2018
De Jong Intra wint Reisgraag Award 2018
De Jong Intra uit Ridderkerk heeft voor het vijfde jaar op rij de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie Allround gewonnen. Uit alle 15.000 reviews die zijn binnengekomen in 2017 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 8,7 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

Coby van Dongen (van De Jong Intra): "Wij zijn heel trots op het feit dat we voor de vijfde keer op rij de Reisgraag award in de categorie allround reisorganisatie gewonnen hebben. Tevens worden we door onze gewaardeerde gasten beloond met een prachtig cijfer; een 8,7. Dit is zelfs nog hoger dan in 2017 en dat geeft ons veel energie. Alle feedback die wij van onze gasten krijgen, en waar wij invloed op hebben, wordt meegenomen in het samenstellen van onze reisproducten. Zowel kritische alsook lovende opmerkingen. Alleen door de ervaringen van onze gasten uiterst serieus te nemen, kunnen wij ons aanbod jaarlijks verbeteren en verfijnen. Met veel enthousiasme staan wij voor onze gasten klaar zodat zij een zorgeloze reis hebben en zowel voor, als tijdens als na de vakantie volop kunnen genieten. Wij zijn pas tevreden als onze gasten zeggen; De Jong Intra, volgende keer weer!"

Jaarlijks reikt Reisgraag.nl awards uit aan reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties. Dit jaar is alweer de zevende keer dat de awards worden uitgereikt. Er zijn maar liefst 15.000 reviews over verschillende bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden van tevoren handmatig gekeurd en basis van deze gekeurde reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws