De Jong Intra wint Reisgraag Award 2019

Geschreven op 8 januari 2019 door Tl

De Jong Intra viert feest!
De Jong Intra viert feest!
De Jong Intra uit Ridderkerk heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie Allround gewonnen. Uit alle 7.000 reviews die zijn binnengekomen in 2018 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 8,9 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

Coby van Dongen ( De Jong Intra ):"Zes jaar geleden wonnen wij voor het eerst de publieksprijs “de Reisgraag Award”, in de categorie allround reisorganisatie. Sindsdien hebben wij deze mooie beloning jaarlijks in ontvangst mogen nemen. Ook in 2019. Daar zijn we trots op en danken wij onze klanten oprecht voor. En wederom is de waardering van onze klanten verbeterd. Zij hebben ons beoordeeld met maar liefst een 8,9! Jaarlijks bedenken wij nieuwe reisconcepten, en worden bestaande reizen waar nodig aangepast, op grond van persoonlijke wensen en ideeën die onze klanten ons door het jaar heen aanreiken. Zij zitten samen met ons op de regisseursstoel. Wij zijn heel blij met de aanbevelingen die wij van hen krijgen, waar we met enthousiasme mee aan het werk gaan. Dit resulteert in nog meer tevreden klanten. Zo zien we het graag en zo willen we het de komende jaren graag houden en waar mogelijk nog verder uitbouwen. Aandacht voor elkaar en persoonlijke contacten zijn in ons digitale tijdperk van onschatbare waarde!"

Dit is alweer de 8e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn 7.000 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws