Gustocamp beste reisorganisatie 2013

Geschreven op 21 januari 2013 door Vanessa

NIJMEGEN - Gustocamp is door onze bezoekers verkozen tot de beste reisorganisatie van 2013. In 2012 zijn er 21 ervaringen ingevuld en dit heeft geleid tot het eindcijfer 8,7. Hiermee heeft Gustocamp het hoogste cijfer gekregen in de categorie 'Kamperen' en mag zichzelf het hele jaar de beste noemen.

Awards

Om een award te winnen moesten er in 2012 minimaal 3 ervaringen zijn ingevuld en het gemiddelde cijfer moest uiteraard voldoende zijn. Wij vinden het namelijk belangrijker dat de award wordt uitgereikt aan degene met de beste waardering en niet degene met het grootste bereik. Dit zegt pas echt iets over hoe goed een organisatie haar werk doet en hoe de klant dit ervaart.

Gustocamp

Gustocamp is gespecialiseerd in de verhuur van compleet ingerichte bungalowtenten en luxe mobilehomes op topcampings in Italië en Oostenrijk. De campings zijn zorgvuldig uitgekozen en behoren zonder uitzondering tot de top van Europa. De ruime bungalowtenten vallen in de hoogste kwaliteitsklasse en de mobilehomes beschikken over alle mogelijkheden.

Nieuws