Nieuwe hotels op Mallorca bij Solmar Tours

Geschreven op 9 april 2019 door Demi

Strand op Mallorca
Strand op Mallorca
Solmar Tours biedt twee nieuwe hotels aan in Palma Nova op Mallorca. Het betreft de hotels: Hotel Fergus Bermudas en Fergus Style Palmanova. Hieronder lees je meer over de twee hotels met haar faciliteiten. 

Hotel Fergus Bermudas in Palma Nova

Hotel Fergus Bermudas ligt slechts op honderd meter van het strand af waardoor je binnen no time op het strand staat. Daarnaast ben je na tweehonderd meter al in het centrum van Palma Nova. Bij het hotel vermaak je je de hele dag door. Zo kunnen je heerlijk zwemmen in het zwembad en zonnen op het zonneterras. Kinderen vermaken zich ondertussen in de Miniclub waar ze tal van leuke activiteiten ondernemen. Daarnaast kunnen kinderen ook spelen in de speeltuin. Je kunt met het hele gezin een bezoek brengen aan de televisiezaal voor de leukste programma's. Doe mee aan een potje tennis of ga gezellig pingpongen. In de avond kun je vervolgens genieten van animatie en leuke shows. 

Hotel Fergus Bermudas
Hotel Fergus Bermudas

Fergus Style Palmanova in Palma Nova

Het tweede nieuwe hotel dat Solmar Tours aanbiedt is Fergus style Palmanova. Dit hotel ligt direct aan het strand en aan de wandelboulevard die wel tien kilometer lang is. Het hotel beschikt over een buitenzwembad met glazen bodem. Je kunt bij dit hotel helemaal ontspannen dankzij de spa waarbij je onder andere de sauna in kunt gaan of voor een heerlijke massage kunt kiezen. Je kunt bij het hotel tevens fietsen huren zodat jij de omliggende omgeving kunt ontdekken. Voor een verkoelend drankje breng je een bezoek aan de bar die een schitterend uitzicht biedt op het strand. Het hotel is toegankelijk voor volwassenen vanaf zestien jaar. 

Fergus Style Palmanova
Fergus Style Palmanova

Nieuws

Artikelen