Sneak Preview dagen bij Solmar Tours op 29 en 30 november

Geschreven op 20 november 2014 door Anique

Een bus van de reisorganisatie Solmar Tours
Een bus van de reisorganisatie Solmar Tours
In het weekend van 29 en 30 november wordt het Sneak Preview evenement van reisorganisatie Solmar Tours weer georganiseerd. Het evenement wordt voor de derde keer gehouden in Maarheeze.

Het evenement

Tijdens de Sneak Preview hebben klanten van Solmar Tours de mogelijkheid om meer te weten te komen over de nieuwste bestemmingen, hun favoriete vakantiebestemming en de hoteliers van die plek. Natuurlijk zijn er genoeg medewerkers aanwezig die mensen informeren over hun vakantie voor 2015. Naast dat je de nieuwe brochure ontvangt, ontvang je ook een leuke goodiebag en is er entertainment voor jong en oud. Tevens kan je er mooie prijzen winnen, waaronder een 10-daagse vakantie voor twee personen.

Vervoer

Daarnaast heeft Solmar Reizen nog iets extra's geregeld. De mensen die namelijk zelf niet de mogelijkheid hebben om naar Maarheeze te komen, kunnen ook met de bus van Solmar Tours gaan. Op veel verschillende plekken in Nederland kan je worden opgehaald. Deze service kost 5 euro per persoon. Nadat je in de ochtend bent opgehaald, arriveer je rond 11.00 uur bij het Transferium in Maarheeze. Rond 14.00 uur 's middags brengen de bussen je weer terug naar de opstapplaats. Via de website van Solmar Tours zie je wat de opstapplaatsen zijn en kan je je aanmelden voor de dag.

Nieuws

Artikelen