Solmar en Droomparken werken samen

Geschreven op 16 juni 2020 door Gina

Droompark Spaarnwoude
Droompark Spaarnwoude
Solmar gaat een samenwerking aan met Droomparken. Hierdoor kan je nu ook met Solmar op vakantie in Nederland. De reisorganisatie wilt hiermee haar klanten en andere reizigers toch de mogelijkheid bieden dit jaar in eigen land op vakantie te kunnen gaan.

Doordat steeds meer reizigers er liever voor kiezen deze zomer in Nederland door te brengen, is Solmar gaan kijken naar de mogelijkheden. Hier is een samenwerking met Droomparken uitgekomen, waardoor de klanten van Solmar ook in Nederland op vakantie kunnen gaan. Droomparken staat bekend om de vakantieparken met hoge kwaliteit op top locaties. Daarnaast is service erg belangrijk bij Droomparken.

Alle klanten die een voucher hebben ontvangen doordat de reis dit jaar niet kon plaatsvinden door het coronavirus, kunnen het voucher besteden bij de Droomparken die Solmar aanbiedt. Maar Solmar is de samenwerking ook aangegaan om alle reizigers die nog geen vakantie hebben geboekt een mogelijkheid te bieden toch op vakantie te kunnen in eigen land.

Nieuws

Artikelen