Solmar Tours beste reisorganisatie 'strandvakantie'

Geschreven op 22 januari 2014 door Vanessa

De reisorganisatie Solmar Tours uit Maarheeze heeft voor de eerste keer de Reisgraag-award gewonnen in de categorie 'Strandvakantie'. Ze kregen gemiddeld een 8,1 van hun klanten. Een cijfer om erg trots op te zijn. Op de Vakantiebeurs in Utrecht werd de award in ontvangst genomen.

Trouwe klanten

Directeur Paul Cremers nam de award in ontvangst en is met name trots op de loyale en trouwe klanten die Solmar Tours heeft. Tevens maakt hij bekend dat Mallorca vanaf 2014 een nieuwe (vlieg)bestemming is en dat er naar Kroatië ook met een First Class bus gereden gaat worden.

Award

Het winnen van een publieksaward is een grote eer want dit geeft aan hoe de klanten over een organisatie denken en dat vindt Reisgraag.nl belangrijker dan dat de award wordt uitgereikt aan degene met het grootste bereik. Dit zegt pas echt iets over hoe goed een organisatie haar werk doet en hoe de klant dit ervaart. Bij Solmar Tours worden vooral goede chauffeurs en jarenlange ervaring gewaardeerd.

Solmar Tours

Solmar Tours is in 1984 opgericht en bekend geworden door de busreizen naar Spanje. Inmiddels biedt de reisorganisatie verschillende soorten reizen aan zoals busreizen, vliegreizen, autoreizen, cruises en excursie- en rondreizen.

Nieuws

Artikelen