Solmar Tours breidt First Class bestemmingen uit

Geschreven op 4 december 2014 door Evelyn

Interieur First Class touringcar
Interieur First Class touringcar
Reisorganisatie Solmar Tours breidt hun First Class bestemmingen uit wegens enorm succes. De reisorganisatie heeft gemerkt dat de First Class bus ook voor volgend jaar weer erg populair is. Om die reden heeft Solmar Tours het aanbod in bestemmingen uitgebreid. Reizigers van Solmar Tours kunnen nu ook First Class reizen naar Playa d'Aro, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Blanes en Calella.

First Class

First Class reizen met Solmar Tours houdt in dat je in een luxe touringcar reist. Deze luxe touringcars bieden de reizigers veel ruimte en comfort. De stoelen zijn luxer, waardoor je bijvoorbeeld met je benen gestrekt naar je eindbestemming kunt afreizen. Daarnaast is de bus voorzien van een hostess en catering.

Vakanties per touringcar

De stijging in vraag naar luxe busreizen is opvallend, omdat vakanties per touringcar juist minder worden geboekt. Het afgelopen jaar is de vraag naar First Class echter met 27% gestegen. Het afgelopen seizoen kwam daar nog eens 20% bij. Directeur Paul Cremers geeft aan dat men vroeger al snel aan haringen in een ton dacht bij een reis per touringcar. Dit is met een First Class touringcar niet het geval. First Class van Solmar Tours is te vergelijken met businessclass stoelen uit het vliegtuig.

Nieuws

Artikelen